D66

donderdag 4 maart 2010

Bustourdag 9: Utrecht

Tweede Kamerlid Boris van der Ham en D66 Utrecht lijsttrekker Gerda Oskam bezochten vanochtend de Uithof in Utrecht. Tussen de colleges door spraken de D66-ers studenten in de hal van het Educatorium. De studenten hadden de mogelijkheid om vragen te stellen aan Gerda en Boris over zowel de lokale standpunten als de landelijke politiek. Er werden vragen gesteld over de woningmarkt, het openbaar vervoer en de sportvoorzieningen voor studenten.

Uithof

D66 Utrecht lijsttrekker Gerda Oskam flyert op de Uithof

D66 Utrecht wil veel voor de studenten betekenen en ook binnen de huidige woningmarkt is er veel te doen. Zo zijn er voor de veel studenten betere en betaalbare studentenwoningen nodig. Daar houdt de (woon)carrière in Utrecht hopelijk niet op. aldus Gerda Oskam Tussen de studentenkamer en starterswoning zit nu echter een gat dat deze starters niet kunnen overbruggen. Dat gebrek aan goede doorstroommogelijkheden kost Utrecht waardevol talent.

uithof

De D66 bustour is vanmiddag in Delft, waar Alexander Pechtold om 13:30 uur zal spreken in de openbare bibliotheek Dok. Vervolgens gaat hij in gesprek met studenten. Later vandaag zal de D66 bus arriveren in Leiden, waar Pechtold aanwezig zal zijn bij een politiek café in City Hall.