Beemster kaas introduceert kant-en-klare Beemster kaassaus

25/02/2010 14:16

CONO Kaasmakers

Beemster kaas introduceert een kant-en-klare kaassaus. Deze verse saus is gemaakt van honderd procent Hollandse kaas die vier maanden natuurlijk gerijpt is. Hierdoor is de saus vol en romig van smaak. Beemster kaas verpakt de kaassaus in een handige stazak die voor opening buiten de koelkast te bewaren is. De saus is vanaf 15 februari te koop zijn bij Albert Heijn-filialen in Nederland.

Met deze kant-en-klare saus speelt Beemster kaas in op de drie opvallende trends in de huidige Nederlandse keukens. Ten eerste wordt er meer uitgebreid thuis gegeten in plaats van in een restaurant. Zo koken mensen steeds vaker thuis voor een groep vrienden of familie. Hierbij maken ze graag gebruik van luxe producten. De tweede trend sluit hierop aan - die luxe producten dienen wel op een gemakkelijke manier te bereiden te zijn. Ten derde vinden steeds meer consumenten het belangrijk om verse producten te gebruiken.

De saus is gemaakt van honderd procent verse kaas en er hoeft geen water toegevoegd te worden, daarom heeft deze saus veel meer smaak dan kaassaus op basis van poederproducten. Daarbij staat de saus in een handomdraai op tafel. Dit is alleen een kwestie van verwarmen in een pan of 2 minuten in de magnetron. De saus is heerlijk in combinatie met groenten of pasta. Of gebruik het in combinatie met vlees of vis.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl