GroenLinks
Femke Halsema tekent vaderverklaring in Amsterdam

Vandaag bezoekt Femke Halsema in Amsterdam 's ochtends de kauwgomballenfabriek. Halsema presenteert daar de brochure 'De groene stad werkt' met voorbeelden en resultaten van negen wethouders in het land. 's Middags bezoekt Femke Halsema een crèche in Amsterdam en ondertekent daar de vaderverklaring.

11.00 uur Femke Halsema presenteert de brochure ´De groene stad werkt in de kauwgomballenfabriek. De kauwgomballenfabriek is een mooi voorbeeld van vernieuwende initiatieven die leiden tot nieuwe bedrijvigheid. We zitten in een gebouw waar veel kleine en beginde ondernemers zitten.

De directeur van de kauwgomballenfabriek vertelt dat er in de gebouwen veel verschillende ondernemers zitten; creatieve ondernemers, maar ook meer zakelijke ondernemer; kleine bedrijfjes, maar ook hoofdkantoren van internationale bedrijven.

14.00 uur In het kinderdagverblijf Ninos tekenen een groep vaders, Tofik Dibi en Femke Halsema de vaderverklaring. 'De beste vader van de wereld'. De verklaring is een oproep aan vaders om hun verantwoordelijkheid te nemen in de opvoeding van hun kinderen. Er rennen een boel kinderen rond tijdens de verschillende verhalen van Dibi, Halsema en een aantal vaders.
25 februari 2010 11:07