Eaton Vance Corp. benoemd Pepijn Heins International Business Development Director 25/02/2010 16:54

PR Newswire

BOSTON, February 25, 2010 /PRNewswire/ --
Eaton Vance Corp. (NYSE: EV) maakte vandaag bekend dat Pepijn Heins bij Eaton Vance Management International in dienst zal treden als Business Development Director. De heer Heins wordt verantwoordelijk voor de business development en het relatiebeheer van institutionele relaties in Noord-Europa. Hij zal rapporteren aan Niall Quinn, managing director van Eaton Vance Management International.

"Pepijn's jarenlange ervaring in de Nederlandse en Engelse pensioen markten, alsmede zijn product management expertise, zijn van ongekende waarde voor de verdere groei van Eaton Vance op de Europese institutionele markt," aldus de heer Quinn.

De heer Heins komt van Goldman Sachs Asset Management, Londen, waar hij negen jaar werkzaam was, meest recentelijk als executive director, institutional business development. Als zodanig was hij verantwoordelijk voor sales en marketing van een uitgebreid platform van produkten en strategieën, alsmede het relatiebeheer van institutionele cliënten in de Benelux. Daarvoor was hij werkzaam als marketing manager bij de WM Company in Amsterdam. Pepijn begon zijn carrière in het institutionele team bij KAS Bank in Amsterdam.

De heer Heins heeft economie gestudeerd aan Universiteit Maastricht en Business Administration aan Universiteit Nijenrode.

Eaton Vance is een van de oudste beleggingsinstellingen in de Verenigde Staten, met een historie die terug gaat naar 1924. Eaton Vance en haar affiliates bieden particuliere en institutionele beleggers een breed scala aan beleggingsprodukten en wealth management solutions. De firma had per 31 januari 2010, $161.6 miljard vermogen onder beheer. De lange historie op het gebied van hoge kwaliteits service en aantrekkelijke beleggingsresultaten onder verschillende marktomstandigheden maakt Eaton Vance voor vele scherpzinnige beleggers de investment manager of choice. Meer informatie over Eaton Vance kunt u vinden op http://www.eatonvance.com.

Robyn Tice, Eaton Vance Corp., +1-617-672-8940, rtice@eatonvance.com






-