FloraHolland


Franse tuincentra brengen bezoek aan Trade Fair Naaldwijk

FLORAHOLLAND (25 februari 2010) - Volgende week woensdag gaat in Naaldwijk de voorjaarseditie van de FloraHolland Trade Fair van start. Deze internationale handelsbeurs trekt jaarlijks duizenden vakbezoekers. Het Franse vakblad voor tuincentra `Le Jardinier' organiseert voor haar lezers een speciale studiereis en brengt onder andere een bezoek aan de beurs.

In totaal hebben ruim 30 Franse tuincentra-eigenaren zich aangemeld voor het bezoek aan Nederland. Op de FloraHolland Trade Fair wordt de groep bijgepraat over de laatste ontwikkelingen op het gebied van digitaal zakendoen. Wat verandert er de komende jaren en wat merken tuincentra hiervan bij de inkoop van bloemen en planten? Uiteraard is er tijdens de reis ook voldoende tijd ingepland om het aanbod te bekijken. Men kan zich op de beurs oriënteren, maar er wordt ook een bezoek gebracht aan een exportbedrijf, een aantal kwekerijen en een tuincentrum. Door dit gevarieerde programma krijgt men een goed beeld van de laatste ontwikkelingen in sierteeltland.

Meer weten?
De FloraHolland Trade Fair Naaldwijk is een overzichtelijke orderbeurs met aanbod dat direct en op termijn beschikbaar is. Daarnaast kunnen bezoekers op de beurs netwerken en nieuwe ideeën opdoen met de laatste trends en noviteiten. Ook presenteert FloraHolland de beursbezoeker haar dienstverlening. De handelsbeurs wordt georganiseerd op de beursvloer van FloraHolland Naaldwijk (ingang 319 en 317). Op woensdag 3 en donderdag 4 maart is de beurs geopend van 9.00 tot 17.00 uur; op vrijdag 5 maart van 9.00 tot 14.00 uur. Toegang tot de FloraHolland Trade Fair is gratis voor vakbezoekers. Kijk voor meer informatie op www.floraholland.com.