Hou haar ook mooi aan de binnenkant 25/02/2010 18:14

PR Newswire

GENEVA, February 25, 2010 /PRNewswire/ -- Katten zijn de kleine avonturiers van het leven, die hun omgeving verkennen en nieuwe vrienden ontmoeten.

(Photo: http://www.newscom.com/cgi-bin/prnh/20100225/379042 )

Omdat meer dan 65% van de Britse katten naar buiten gaat, willen hun eigenaren ze op alle mogelijke fronten tijdens hun avonturen beschermen. Katten hebben een sterk spijsverteringsstelsel en een goed afweersysteem nodig. Nieuwe Iams met PreBiotics ondersteunt een gezonde spijsvertering en een sterke afweer.

PreBiotics, die goede bacteriën bevorderen en slechte bacteriën in het spijsverteringsstelsel tegengaan, houden haar gezond en ondersteunen haar natuurlijke weerstand. Dit is ook precies waarom wij eigenaren voedingsproducten in ons dieet opnemen die goede bacteriën bevatten, zoals yoghurt.

Voor elke kattenliefhebber zijn de tevredenheid en gezondheid van zijn kat net zo belangrijk als die van hemzelf, en het is geruststellend te weten dat u mee kunt helpen aan haar bescherming van binnenuit. Wist u dat 65% van haar immuunsysteem zich in haar spijsverteringskanaal bevindt?

Wanneer ze een klein katje is bevat de moedermelk alle voedingsstoffen en bescherming die het nodig heeft. Als het opgroeit, moet dit uit zijn voedsel komen. Het kiezen van een smakelijk en voedzaam dieet, zoals Iams, helpt de ontwikkeling van een gezond immuunsysteem en bevordert een langdurig welzijn.

Wanneer het katje eenmaal koningin van haar rijk is, presenteren toenemende dagelijkse en nachtelijke avonturen over een groter gebied een groeiende uitdaging voor haar immuunsysteem. Goede gezondheid van het spijsverteringskanaal en een sterk immuniteitstelsel helpen bij het aangaan van deze uitdagingen.

Wanneer uw kat verder volwassen wordt en haar gouden jaren beleeft, doet ze het wat rustiger aan. Net zoals wanneer wij ouder worden kan het immuunsysteem achteruit gaan, maar ook dan heeft de speelse kat binnenin extra ondersteuning nodig. Iams met PreBiotics biedt een 100% compleet en gebalanceerd dieet dat haar lichaamsfuncties en sterke weerstand ondersteunt, zodat ze zich op haar best blijft voelen terwijl ze ouder wordt.

Ze kan ontspannen, haar territorium overzien, en nog steeds af en toe de mysterieuze avonturen beleven die in haar leven zo belangrijk zijn.

Ongeacht de leeftijd van uw kat versterkt Iams met PreBiotics haar afweersysteem. Dus maak vandaag uw kat een Iams kat.

Gezond van binnen. Gezond van buiten.

Press Contact
Lars C. Ortlieb | External Relations Manager PetCare
EMEA | P? Int. Ops. SA
ortlieb.l@pg.com |
Tel +49-17-2671-7575
Press Contact Lars C. Ortlieb | External Relations Manager PetCare EMEA | P? Int. Ops. SA ortlieb.l@pg.com | Tel +49-17-2671-7575






-