Omdat je nooit weet waar de neus van een hond hem naar toe leidt 25/02/2010 18:21

PR Newswire

GENEVE, February 25, 2010 /PRNewswire/ -- Uw hond is van nature een onderzoeker - thuis, in het park en op straat - elke dag beweegt hij zich al rondsnuffelend, krabbend en proevend in de wereld om hem heen. Zijn voorliefde voor onderzoeken brengt hem in contact met andere honden, dieren, vuil, en lantaarnpalen! En zijn immuunsysteem houdt hem bij al deze blije ervaringen gezond.

(Photo: http://www.newscom.com/cgi-bin/prnh/20100225/379043 )

PreBiotics is een nieuwe ontwikkeling in Iams diervoeding die de kracht van uw hond van binnenuit kan ondersteunen. Het goede nieuws is dat alle IAMS droogvoer nu deze PreBiotics bevatten.

PreBiotics, die goede bacteriën bevorderen en slechte bacteriën in het spijsverteringsstelsel tegengaan, houden uw hond gezond en ondersteunen zijn natuurlijke weerstand. Dat is ook precies waarom wij eigenaren voedingsproducten in ons dieet opnemen die goede bacteriën bevatten, zoals yoghurt.

Het is voor zijn dagelijkse tevredenheid en voor zijn langdurig welzijn belangrijk dat u de gezondheid van uw hond van binnenuit op peil weet te houden. Het biedt zekerheid te weten dat u hierin kunt voorzien via zijn dagelijkse dieet, door hem smakelijk voedsel te geven dat zijn honger stilt en in zijn voedingsbenodigdheden voorziet, terwijl u ook elke dag de bescherming van binnenuit ondersteunt.

Vergeet niet dat uw hond in elke fase van zijn leven baat heeft bij een gezond spijsverteringssysteem. In zijn jonge puppytijd gaf de moedermelk hem alle nodige voedingsstoffen en bescherming. Toen hij zelf ging eten, moest zijn voeding dit alles leveren. Het kiezen van een smakelijk en voedzaam dieet, zoals Iams, helpt de ontwikkeling van een gezond immuunsysteem en bevordert een langdurig welzijn.

Volwassen honden die voortdurend op eigen terrein rondstruinen en ook verder van huis op onderzoek uit zijn, hebben voor hun avonturen een goede darmflora en een sterk immuunsysteem nodig. Wist u dat 65% van zijn immuunsysteem zich in zijn spijsverteringskanaal bevindt?

U kunt een oude hond geen nieuwe kunstjes leren, maar u kunt hem wel helpen. Misschien doet hij alles wat langzamer als hij ouder wordt, maar hij is nog steeds avontuurlijk. Net zoals wanneer wij we ouder worden, kan zijn immuunsysteem achteruit gaan. Iams met PreBiotics biedt een 100% complete en gebalanceerde voeding die van binnenuit zijn kracht ondersteunt en hem tot op oudere leeftijd van zijn actieve levensstijl laat genieten.

Iams met PreBiotics versterkt het afweersysteem van uw hond, van welke leeftijd dan ook. Dus maak vandaag uw hond een IAMS hond.

Gezond van binnen, Gezond van buiten.

Contact:
Lars C. Ortlieb | External Relations Manager PetCare
EMEA | P? Int. Ops. SA
ortlieb.l@pg.com |
Tel +49-17-2671-7575

Contact: Lars C. Ortlieb | External Relations Manager PetCare, EMEA | P? Int. Ops. SA, ortlieb.l@pg.com | Tel +49-17-2671-7575.






-