Ingezonden persbericht


Psychologie Proeverij

UNIEKE 1-DAAGSE WORKSHOP

Smaken verschillen bij onze Psychologie Proeverij!

Aan trainingen en coachingsprogramma's geen gebrek! Maar wat is nou het verschil in uitgangspunten, concepten en werkwijzen? Dit hangt af van de theorie van waaruit wordt gewerkt. Wilt u een kijkje in de keuken van de psychologie nemen en uw zicht op mogelijkheden in coaching, leidinggeven en persoonlijke effectiviteit vergroten? Tijdens onze 'Psychologie Proeverij' krijgt u inzicht in 5 bekende theorieën:

Neuro Linguïstisch Programmeren
Transactionele Analyse
Rationele Effectiviteits Training
Persoonlijkheidsstructuren
Gestalt

Herkent u dit?
Het is voor mij onduidelijk wat welke theorie inhoudt en wat mij aanspreekt. Ik weet niet welke manier van werken helpt bij verschillende leervragen en doelen. Ik vind het soms lastig menselijk gedrag te begrijpen en invloed uit te oefenen. Wat helpt bij vragen als: omgaan met stress en werkdruk?

Wilt u dit?
Inzicht in 5 psychologische theorieën en de beste keus voor uzelf of uw medewerkers maken. Zien en ervaren wat de effecten per invalshoek zijn. Menselijk gedrag beter begrijpen en uw invloed vergroten. Weten hoe u kunt werken vanuit rust en ruimte.

De vragen waar we per theorie bij stilstaan zijn: Wat betekent het? Wat kunt u ermee? Welke concept is voor welk doeleinde geschikt? Op welke manier wordt er gewerkt? Wat spreekt u aan? Wat levert het u op? En wat zijn de verschillen! Onze werkwijze is dynamisch, interactief, persoonlijk, proces- en praktijkgericht. Korte stukken theorie worden afgewisseld met verrassende- en verhelderende oefeningen. Na deze 1-daagse workshop heeft u inzicht in NLP, TA, RET, Persoonlijkheidsstructuren en Gestalt. Op deze bijzondere manier is het een stuk gemakkelijker de juiste keuze te maken!

Smaakt het voor u ook naar meer? En bent u al geprikkeld om deel te nemen? U bent van harte welkom om te proeven aan 5 bekende psychologische theorieën! U kunt de proeverij volgen op een van de volgende data:

donderdag 25 februari 2010
vrijdag 21 mei 2010
donderdag 16 september 2010
De proeverij duurt van 10.00-17.00 uur en vindt plaats in Kasteel de Wittenburg te Wassenaar.