Ingezonden persbericht



---



Persbericht
www.d66utrecht.nl Utrecht, 15 februari 2010

Onderwijs op één voor D66
25 februari bezoeken Gerda Oskam en Boris van der Ham de Uithof

Op 25 februari brengt D66 een bezoek aan de Uithof. D66 Utrecht lijsttrekker Gerda Oskam en Tweede Kamerlid Boris van der Ham spreken tussen 10.00 en 11.00 uur met studenten en medewerkers van de Utrechtse Universiteit.

Goed onderwijs is de beste garantie voor persoonlijke, maatschappelijke en economische ontwikkeling. Daarom nemen Oskam en Van der Ham op 25 februari de tijd om te praten met studenten en medewerkers aan de Universiteit Utrecht. Natuurlijk zijn alle geïnteresseerden welkom om tijdens deze ochtend vragen over onderwijs en andere zaken aan Gerda Oskam en Boris van der Ham te stellen.

Lijsttrekker Gerda Oskam: "Onderwijs is de basis voor een samenleving waarin iedereen tot zijn recht komt en alle mensen de kans krijgen het beste uit zichzelf te halen." Zo maakt D66 zich in Utrecht sterk voor een conciërge op elke school, een prettig leefklimaat in schoolgebouwen en meer vrijheid voor scholen en leraren om samen met ouders en leerlingen het onderwijs in te richten. Oskam: "D66 wil zich inzetten voor een stad met goed onderwijs op alle niveaus en voor alle leeftijden, zodat iedereen de juiste opleiding kan volgen."

Noot voor de redactie,