Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Grace en Divine Rebellion op Haags Pop Podium Avond in De SuperMarkt

Onder de naam Haags Pop Podium Avond organiseert de R.G. Ruijs Stichting al acht jaar concertavonden waarbij elke keer twee talentvolle Haagse acts optreden. Vaak gaat het daarbij om nieuwe groepen, die op deze manier worden voorgesteld aan het publiek. Ook zijn er regelmatig CD-presentaties. De Haags Pop Podium Avonden zijn uitgegroeid tot een van de belangrijkste optreedplekken voor Haagse bands. Op donderdag 25 februari 2010 worden in poppodium De SuperMarkt aan de Grote Markt in Den Haag concerten gegeven door de bands Grace en Divine Rebellion.

GRACE
De eind 2008 begonnen groep Grace maakt alternatieve rockmuziek met pakkende melodieën. De band, met leden uit Den Haag, Monster en Schipluiden, debuteerde begin 2009 met de EP 'Lightness And Weight' waarop vijf nummer staan die opvallen door hun oneven maatsoorten, aparte structuren, puntige riffs, technische partijen en melodieuze zangpartijen gegoten in een popjasje. Bezetting: Boudewijn (zang), Dylan (gitaar), Remco (bas) en Marlon (drums).

DIVINE REBELLION
Divine Rebellion is opgericht in januari 2009. Pasquale Abbruzzese op gitaar en zang, Robin Simon op drums en Pawel Fijak op bas besluiten hun muzikale kennis samen te voegen om een nieuwe band te vormen. De muzikale achtergronden van de muzikanten zijn divers, van metal en rock tot funk, blues en grunge. De combinatie werkt als een klok en zorgt voor een spannend geheel, waarbij de band zich hoorbaar laat beïnvloeden door acts als Velvet Revolver, Faith No More en Led Zeppelin.

Haags Pop Podium Avond - Donderdag 25 februari - 21.30 uur. De SuperMarkt is gevestigd aan de Grote Markt 25 in Den Haag. Entree gratis.

Meer informatie:

Grace - www.myspace.com/gracemusicnl
Divine Rebellion - www.myspace.com/divinerebellionband R.G. Ruijs Stichting - www.stichtingruijs.nl
Haags Pop Podium - www.haagspoppodium.nl
De SuperMarkt - www.supermarktdenhaag.nl


Noot voor redacties


Ingezonden persbericht