Gemeente Son en Breugel



Inspraak voorontwerpbestemmingsplan "Sonse Bergen"

Vanaf 25 februari 2010 tot en met 24 maart 2010 ligt het voorontwerpbestemmingsplan "Sonse Bergen" ter inzage bij de afdeling Dienstverlening Publiek in het gemeentehuis aan het Raadhuisplein 1. Het voorontwerpbestemmingsplan "Sonse Bergen" is ook te raadplegen via deze website.

Voorontwerpbestemmingsplan "Sonse Bergen"
Het voorontwerpbestemmingsplan Sonse Bergen heeft betrekking op het gebied dat ligt tus-sen de A 50 (westgrens, Gentiaanlaan - Planetenlaan (noordgrens), de wegen Bestseweg - Boslaan - Wilhelminalaan (zuidgrens) en het Dommeldal (oostgrens).

Het bestemmingsplan "Sonse Bergen" vervangt te zijner tijd de voor dit gebied vigerende bestemmingsplannen. Het voorontwerpbestemmingsplan heeft een overwegend conserve-rend karakter.

Gedurende de periode van terinzagelegging kan eenieder het plan tijdens de openingsuren inzien. Daarnaast kan eenieder gedurende de terinzagelegging een schriftelijke inspraakre-actie indienen onder vermelding van `Inspraakreactie voorontwerpbestemmingsplan Sonse Bergen'. De inspraakreactie dient te worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders van Son en Breugel, Postbus 8, 5690 AA te Son en Breugel