Rieu ontvangt 1e exemplaar Eigen Bedrijf, grootste magazine ondernemer

23/02/2010 05:00

Kamer van Koophandel Nederland

De Kamer van Koophandel geeft vanaf 25 februari aanstaande 'Eigen Bedrijf' uit, het nieuwste en grootste zakenblad voor de ondernemer. Het magazine verschijnt zes keer per jaar met 12 regionale edities, in een oplage van bijna 800.000. Hiermee vervangt Eigen Bedrijf de vroegere Kamerkrant. De laatste landelijke Kamerkrant verscheen in december 2009.

Ondernemers krijgen met het nieuwe magazine praktische informatie van de Kamer van Koophandel, over allerlei zaken waar ze mee te maken hebben. Zo delen ondernemers hun visie, inzichten en ervaringen met de lezer, geven deskundigen praktische tips, wordt een blik geworpen op economische ontwikkelingen en worden recente wetswijzigingen gesignaleerd en uitgelegd.

Ter gelegenheid van de introductie overhandigde Wil Houben, algemeen directeur van Kamer van Koophandel Limburg, het eerste nummer aan André Rieu. Rieu verzorgt een vaste column in het magazine, waarin hij vertelt over zijn ervaringen als ondernemer. In 2009 werd hij uitgeroepen tot best verkopende mannelijke toerartiest wereldwijd. Bij André Rieu Productions werken 120 mensen.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.





http://www.kvk.nl


Noot voor de redactie:


Noot voor de redactie,