Een Belgische uitvinder haalt het sanitaire wereldje ondersteboven op Batibouw

24/02/2010 09:47

Eureka-Concept sprl

Zijn producten zouden bij de meest ecologische en hygiënische producten geklasseerd moeten worden. Miljoenen m³ water zouden bespaard kunnen worden.

De man die niemand geloofde! In 2002 wou niemand in zijn uitvindingen geloven. Vandaag vindt hij nog steeds uit, maar hij ontwerpt en fabriceert zijn uitvindingen zelf.

Vijf nieuwigheden zullen op Batibouw 2010 voorgesteld zijn.

Nieuwigheid 1:reukloze en waterloze urinoir (hij kan niet meer verstopt raken)

Nieuwigheid 2: reukloze en waterloze urinoir in het meubel van de wastafel ingebouwd.

Nieuwigheid 3:hangtoilet met een automatisch anti-vlek doorspoelsysteem

Nieuwigheid 4:detectie apparaat die rioleringsgeuren opspoort

Nieuwigheid 5:Toiletten met waterstraaltjes voor intieme reiniging (Japans toilet).

Detail in bijlage.

Op een volledig vernieuwde stand in paleis 9 stand 223 kunt u de nieuwigheden van Luc Michel, uitvinder, ontwerper en fabrikant komen ontdekken. Deze persoon is afkomstig van Frasnes-lez-Anvaing en is reeds verschillende malen in de prijzen gevallen: gouden medaille voor zijn uitvinding en zijn bedrijf Eureka-Concept werd in 2006 als meest innovatief bedrijf van Henegouwen verkozen.

Na de geurloze toiletten, werd ook de reukloze en waterloze urinoir op de markt gebracht. Het nieuwe model dat totaal geurloos is, wordt in avant-première op Batibouw voorgesteld.

Het is wetenschappelijk bewezen dat de urine steriel en ontsmettend is, maar door het contact met het water wordt deze in een fractie van een seconde in een nest van bacteriën omgezet. Een kristallisatie wordt gecreëerd die de leidingen verstopt en hinderlijke geurtjes verspreid.

Deze reukloze en waterloze urinoirs kennen op openbare plaatsen een gigantisch succes. Op vraag van onze particuliere klanten, hebben we onze reuk- en waterloze urinoirs in het kleine meubeltje onder de wastafel geplaatst.

Luc Michel zal op 25,26,27 en 28 februari op Batibouw aanwezig zijn en hij nodigt u uit deze nieuwigheden, die in werking zullen zijn, te komen ontdekken.

Speciale rookeffecten en waterstralen zullen aangewend worden om de werking van deze nieuwigheid te verduidelijken. De rook geeft de geurtjes weer. Dit hele gebeuren zal non-stop gedurende Batibouw te zien zijn.

Eureka-Concept: +32(0)69/868253

Luc Michel: 0497/12.17.15

Rue Houssière n°1

7911 à Frasnes-lez-Anvaing

www.air9.be

Voor eventuele hyperlinks en bijlagen: Zie het origineel