Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

FEBRUARI 2010

MSI lanceert de koelste HD5830 kaart: R5830 Twin Frozr II Dual 8CM PWM Fan + Quad Heatpipe

MSI, internationale fabrikant van grafische kaarten en moederborden, onthult vandaag officieel haar R5830 Twin Frozr II grafische kaart. De MSI R5830 Twin Frozr II maakt gebruik van de geavanceerde 40nm ATI Radeon HD5830 GPU met 1120 streamprocessors en 1GB aan hoge snelheid GDDR5 om de nieuwste DirectX 11 spellen te voorzien van prachtige beelden met de meest realistisch visuele ervaring. De MSI HD5830-kaart is uitgerust met MSI's exclusieve Twin Frozr II koeling, die dubbele PWM-koeling bevat van 8cm. Daarnaast wordt de kaart ondersteund door de MSI Afterburner software die de GPU-scores kan overklokken en de grafische prestaties te verbeteren. Opgebouwd uit de hoge kwaliteit Military Class componenten is de MSI R5830 Twin Frozr II de beste HD5830-kaart verkrijgbaar op de markt.

Twin Frozr II: Geavanceerde koeling
Voor betere warmteafvoer maakt de MSI R5830 Twin Frozr II gebruik van het geavanceerde Twin Frozr II koeling. Naast twee 8cm koelers zorgen de 4 interne heatpipes voor verbeterde koeling ten opzichte van traditionele heatsinks van bijna 20%. Door de aansturing van de ventilatorsnelheid door de PWM kan het geluidsniveau worden teruggebracht tot een te verwaarlozen niveau, waardoor deze MSI HD5830 krachtig maar stil is.

Verbeterde Afterburner Overclocking software
Naast het sterk verbeterde ontwerp wordt de R5830 Twin Frozr II geleverd met MSI's exclusieve Afterburner overclocking software. Naast de bestaande mogelijkheid om de voltages te verhogen, de GPU- en geheugen-klok aan te passen, biedt MSI's nieuwe Kombustor benchmark alle mogelijkheden om de GPU tot het uiterste te overklokken en te testen op stabiliteit. Gebruikers zijn in staat om de GPU voltage tot maar liefst 1.35V te verhogen en de MSI grafische kaarten op hun maximale snelheid te laten draaien.

Military Class Componenten
De MSI R5830 Twin Frozr II gebruikt Military Class Componenten om de beste stabiliteit en langere levensduur te garanderen. De Hi-c CAPs zijn gebruikt voor de stroomtoevoer naar de GPU, solid state chokes verlengen de levensduur van de grafische kaart en de solid caps voorkomen geluidsoverlast tijdens het overklokken of bij maximale belasting. ATI EyeFinity, DirectX 11, OpenCL & ATi Stream Technology MSI R5830 Twin Frozr II ondersteunt de exclusieve ATI Eyefinity technologie die met een enkele grafische kaart beeld op 3 monitoren tegelijkertijd kan weergeven. R5830 Twin Frozr II is compatibel met DirectX 11 en biedt gamers de meest realistische visuele ervaring. Met de steun van OpenCL en ATI Stream-technologie, is MSI R5830 Twin Frozr II in staat om specifieke programma's te sneller te laten werken door gebruik te maken van de GPU.

Voor meer informatie over prijs en verkrijgbaarheid kunt u contact opnemen met uw lokale MSI distributeur

Over MSI
MSI is trots op hun ervaring op het gebied van ontwerpen en ontwikkelen van IT-producten van hoge kwaliteit die ze de afgelopen 20 jaar hebben opgedaan. De productlijnen van MSI bestaan uit moederborden, grafische kaarten, notebooks, consumenten electronics, barebones, netwerk- en server producten en volledig geintegreerde randapparatuur. Met de ISO9001 en ISO14001 certificaten voorziet MSI in producten met perfecte prestaties die betrouwbaar en waardevol zijn. We distribueren onze productenvia kantoren in Nederland, Duitsland, Italie, Frankrijk, United Kingdom, Spanje, Turkije, Tsjechie, Polen, Servie, Oekraine, Rusland, United States, Canada. Mexico, Brazilie, Taiwan, Japan, Korea, India en Australie

Voor meer informatie kunt u kijken op www.msi.eu

Mystar Computer BV (MSI in Nederland) is opgericht in 1998. Vanuit het hoofdkantoor in Son, gelegen bij Eindhoven, wordt alle marketing, sales, logistiek en after-sales-service voor haar klanten in Europa geregeld.



Ingezonden persbericht