Nieuwe site DeFietsregeling helpt werkgever met complete uitvoering


Nu starten omdat de regeling in 2011 wordt versoberd

UTRECHT, 20100225 -- Per 1 januari 2011 gaat de nieuwe `werkkostenregeling' van kracht. Daarom is het interessant om NU gebruik te maken van het volledige fiscale voordeel van de huidige (ruimere) fietsregeling. Om het voor werkgevers én werknemers gemakkelijk te maken is DeFietsregeling gestart. (www.defietsregeling.nl) Zij verzorgen gratis de complete uitvoering van de regeling voor bedrijven, instellingen en organisaties in Nederland. Maximale flexibiliteit en ontzorgen is het motto van DeFietsregeling.

Met de implementatie van een Fietsregeling kunnen werknemers fiscaal vriendelijk (voordeel oplopend tot wel 52%) een nieuwe fiets (+ verzekering) aanschaffen. Voor werkgevers is dit interessant omdat dit leidt tot een besparing op de werkgeverslasten. Een echte win-win situatie omdat er absoluut geen kosten aan zijn verbonden!

In 2010 een nieuwe fiets en in 2011 maximaal voordeel van de nieuwe `werkkostenregeling'.
Per 1 januari 2011 gaat de nieuwe `werkkostenregeling' van kracht. Daarom is het interessant om NU gebruik te maken van het volledige fiscale voordeel van de huidige (ruimere) fietsregeling. In 2011 kan dan direct gestart worden met implementatie van de nieuwe `werkkostenregeling'. Op deze wijze kunnen werkgever en werknemer maximaal gebruik maken van alle fiscale voordelen in 2010, 2011 en later.

Om het voor werkgevers én werknemers gemakkelijk te maken is DeFietsregeling opgestart. (www.defietsregeling.nl) Zij verzorgen gratis de complete uitvoering van de regeling voor bedrijven, instellingen en organisaties in Nederland. Maximale flexibiliteit en ontzorgen is het motto van DeFietsregeling. Werkgevers die al over een fietsregeling beschikken kunnen overstappen naar DeFietsregeling. De regeling blijft hetzelfde en DeFietsregeling biedt heel veel extra's aan overstappers.

Over DeFietsregeling

DeFietsregeling is een landelijk opererende organisatie met als doelstelling de bestaande fiscaalvriendelijke fietsregeling te faciliteren en stimuleren. DeFietsregeling ondersteunt werkgevers bij de implementatie van een fietsregeling waarbij aan de service van DeFietsregeling voor werkgevers geen kosten zijn verbonden. DeFietsregeling is opgericht vanuit de rijwielhandel om de stap tot implementatie van een fietsregeling zo gemakkelijk mogelijk te maken.