Partnership Clifford Chance en Dolmans Facilitaire Diensten


IJSSELSTEIN, 20100225 -- Op 1 februari 2010 is een partnership tussen Clifford Chance en Dolmans Facilitaire Diensten ingegaan. Een partnership waarbij Dolmans zorgt voor het schoonmaakonderhoud, glasbewassing, afvalverwerking en sanitaire voorzieningen van het advocatenkantoor in Amsterdam. Een hernieuwd partnership, want in het verleden maakte Dolmans ook al schoon in dit kantoor.

Clifford Chance is een internationaal advocatenkantoor met 28 vestigingen in 19 landen. Cliënten uit de hele wereld bezoeken met regelmaat het kantoor in Amsterdam. Clifford Chance hanteert wereldwijd de volgende `core values' waar het gaat om haar personeel en dienstverlening:
* exceeding clients expectations;
* local excellence, global standards;
* investing in talents;
* an adaptable and approachable team;
* strength through diversity;
* community;
* ambition for success;
* thinking ahead.
Deze `core values' zijn niet alleen op Clifford Chance van toepassing, maar ook op haar leveranciers.
De kernwaarden van Dolmans - doelgericht, betrokken en vooruitstrevend - sluiten hierop nauw aan. Dolmans zorgt met haar kennis en specialisme binnen het schoonmaakvak, voor een schone en prettige werk- en leefomgeving in het advocatenkantoor, zodat de medewerkers van Clifford Chance zich kunnen richten op hun eigen werkzaamheden.
Dolmans Facilitaire Diensten is bekend met Clifford Chance. Zij heeft in het verleden ook het schoonmaakonderhoud van het kantoor aan de Droogbak 1a in Amsterdam mogen verzorgen. Dit maakt het voor beide partijen gemakkelijk om goed invulling aan een partnership te kunnen geven.

Meer informatie over Dolmans: www.dolmans.com.





Ingezonden persbericht