GroenLinks Breda

GroenLinks houdt nabeschouwing `Over de Top'

Woensdag 24 februari 2010, 13:54u - Selçuk Akinci

* klimaat

GroenLinks houdt nabeschouwing `Over de Top'

Onder de noemer `Over de Top' houdt GroenLinks donderdag 25 februari vanaf 17.30 een nabeschouwing van de klimaattop. Vanaf half zes is iedereen, zowel deelnemers van de top als geïnteresseerden, welkom onder het genot van een borrel de eerste resultaten van de Klimaattop te evalueren. `Over de Top' vindt plaats in De Wasserette, Vlaszak 2 in Breda.

De gemeentelijke klimaattop is bedoeld om bedrijven, instellingen en de gemeentelijke overheid bijelkaar te brengen om te kijken welke manier deze partners kunnen samenwerken om bij te dragen aan de doelstellingen in het gemeentelijk klimaatbeleid. De klimaattop is een uitvloeisel van een motie die GroenLinks heeft ingediend bij de begrotingsbehandeling 2010.

Voor iedereen
"De klimaattop is voor een beperkt aantal deelnemers toegankelijk", aldus initiatiefnemer en GroenLinks-lijsttrekker Selçuk Akinci. "Maar het klimaat gaat ons allemaal aan. Vandaar dat we deze nabeschouwing organiseren.". Tijdens `Over de Top' blikt hij samen met wethouder Wilbert Willems en ondernemers terug op de eerste resultaten van de top en wordt nagedacht over de vervolgstappen die nu genomen moeten worden.

Over de Top
De Wasserette, Vlaszak 2 Breda
Inloop: 17.30 uur
Aanvang programma: 18.00 uur
Einde: 20.00 uur