Partij van de Arbeid

Den Haag, 24 februari 2010

PvdA organiseert extra 'Dag van de Arbeid'

De PvdA organiseert donderdag 25 februari een extra 'Dag van de Arbeid'. Volledig in het teken van werk en de toekomst van Nederland. Leden van de PvdA Tweede Kamerfractie van de PvdA bezoeken samen met lokale PvdA'ers bedrijven en instellingen die net als de PvdA de strijd aanbinden met onzinnige belemmeringen en zoeken naar praktische oplossingen om de werkloosheid te bestrijden. Om jong en oud aan het werk te krijgen en te houden. En om mensen te laten werken onder goede arbeidsomstandigheden.

Voor de PvdA telt iedereen mee. Zeker ook op de arbeidsmarkt! Zoveel mogelijk mensen aan het werk helpen en houden, daar draait het de komende tijd meer om dan ooit. De PvdA wil er voor zorgen dat iedereen mee kan doen en meetelt. Dat doen we samen met al die bedrijven, organisaties en mensen die net als wij werk maken van een solidair Nederland. Een nieuwe aanpak in een nieuwe coalitie van de arbeid!

Rotterdam (Hamer en Tang), Diemen/Volendam (Spekman en Vermeij), Hengelo (Timmer en Boelhouwer), Amsterdam (Bouchibti en Verbeet), Gouda (Heijnen), Maastricht (Depla), Almere (Bouwmeester), Leeuwarden (Wolbert en Besselink), Apeldoorn (Yucel), Tilburg (Roefs en Leerdam), Haarlem (Vos en Kraneveldt), Den Bosch (Samsom, Kuiken en Linhard) en Nijmegen (Van Dam en Dijsselbloem) zijn de steden die bezocht worden. 's Avonds zal er in Amsterdam een afsluitende bijeenkomst worden gehouden met onder andere Mariëtte Hamer, Jetta Klijnsma, Frank Heemskerk en Hans Spekman.

Informatie over specifieke programma's: Saar van Bueren, 06 21 56 69 51

Noot voor de redactie,

Partij van de Arbeid