Aanbod gaat verder dan integratie van A2A en B2B

Aanbod gaat verder dan integratie van A2A en B2B

ATLANTA, GEORGIA (VS)--(BUSINESS WIRE)-- 20100225 --

Liaison Technologies, wereldwijd actief leverancier van diensten en oplossingen op het gebied van integratie en gegevensbeheer, heeft vandaag bekendgemaakt dat het gaat samenwerken met zijn klant Mohawk Papers voor de levering van service-georiënteerde architectuur (SOA) ‘in the cloud’. Nu de grenzen tussen interne application-to-application (A2A) en business-to-business (B2B) integratieprojecten steeds vager worden, zijn veel bedrijven op zoek naar meer flexibele, slanke diensten voor de integratie van applicaties die grotere interoperabiliteit en flexibiliteit bieden en tegelijk toekomstige ontwikkelingen goedkoper maken.

Liaison heeft een unieke positie, want het kan zelfstandig wereldwijd oplossingen aanbieden voor alle multi-enterprise integratiebehoeften (van EDI en MFT tot MDM en BPM). Met het model Integration-in-the-Cloud kan Mohawk zijn IT-middelen geheel richten op zijn behoeften op het gebied van ondernemingsarchitectuur en bedrijfsprocessen om zo duurzame zakelijke diensten te bepalen en stimuleren, en tegelijkertijd de service-gerichte infrastructuur en alle diensten voor mapping en vertaling van gegevens uitbesteden aan Liaison.

“Onze visie op SOA is een heldere strategie die gefocust is op het realiseren van een ondernemingsarchitectuur die is gericht op verandering”, aldus Paul Stamas, vicepresident IT bij Mohawk Papers en een drijvende kracht achter cloud-gebaseerde initiatieven van dat bedrijf. “Met de technische infrastructuur en integratiediensten van Liaison kunnen we zowel cloud- als netwerktoepassingen snel inzetbaar maken en een dynamische interactie met accurate, realtime gegevens tot stand brengen. Hun vermogen om te werken volgens best-practice SOA-principes en deze te leveren, zal ons uiteindelijk flexibeler, kosteneffectiever, betrouwbaarder en veiliger maken.”

Met de innovatieve ondernemingsapplicatie en B2B cloud-gebaseerde diensten van Liaison kunnen organisaties snel en eenvoudig vernieuwende integratietechnologieën inzetten, zodat gebruikers kunnen beschikken over:

  • een flexibel en schaalbaar gebruiksmodel dat op elk moment direct kan worden uitgebreid;
  • het vermogen om maatwerk te leveren dat tegemoetkomt aan unieke integratie-eisen;
  • eenvoudige, altijd en overal beschikbare internettoegang tot integratie-infrastructuur;
  • een uiterst veilige omgeving waarin gegevensintegriteit en -veiligheid tussen interne toepassingen en externe systemen gewaarborgd zijn;
  • een heldere, flexibele vergoedingenstructuur.

“Bedrijven met een veranderende waardeketen in hun dienstverlening zijn op zoek naar grotere interoperabiliteit en flexibiliteit in de marges van hun bedrijf”, aldus Bruce Chen, CTO van Liaison. “Wij geloven dat de gedifferentieerde mogelijkheden van Liaison, zoals onze cloud-gebaseerde infrastructuur, B2B- en A2A-integratiediensten en Contivo mapping-technologie, ons een unieke positie geven: we kunnen flexibele diensten op maat leveren die op korte termijn bedrijfswaarde leveren en het risico voor de klant zo klein mogelijk houden.”

Over Mohawk

Mohawk Fine Papers Inc., dat bekend staat om zijn technische vernieuwing en milieubewuste manier van werken, is de grootste producent van kwalitatief hoogstaand printer-, schrijf- en digitaal papier in Noord-Amerika. Bekende producten zijn onder andere Strathmore®, Beckett®, Mohawk SuperfineTM, Via®, BriteHue, Carnival, Synergy, Solutions, Nekoosa Linen, Mohawk Color Copy® en eigen gepatenteerde Inxwell®-producten, Navajo® en Options®. Mohawk brengt tevens exclusief Kromekote en Knightkote op de markt, kwalitatief hoogstaande gecoate papiermerken die door Smart Papers worden vervaardigd.

Mohawk vervaardigt het papier zo dat een optimale prestatie wordt gerealiseerd voor losbladig afdrukken, internet-printen en digitaal afdrukken. Toepassingen voor Mohawk-papier zijn onder andere verslagen van bedrijven, identiteitssystemen, brochures, verpakkingen, invitaties en aankondigingen. Papier van Mohawk Digital Papers wordt ook gebruikt voor on-demand fotoalbums, gepersonaliseerde post en verpakkingen op maat. Riemen papier en enveloppen van Mohawk zijn verkrijgbaar via www.mohawkpaperstore.com.

Mohawk, een gecertificeerde ’door vrouwen geleide’ onderneming die voorop loopt in milieubewust ondernemen, is de eerste papierfabriek in de VS die zijn energieverbruik voor 100% compenseert met hernieuwbare windenergie en de eerste producent van kwaliteitspapier in de VS die is overgestapt op CO2-neutrale productie. Het bedrijf levert ook gerecycled papier met het ‘Green Seal’-certificaat en papier dat is geproduceerd volgens de normen van de FSC (Forest Stewardship Council = Raad voor Goed Bosbeheer). FSC laat de certificering uitvoeren door SmartWood, een programma van de milieuorganisatie Rainforest Alliance. FSC-certificatie biedt de garantie dat bossen op een verantwoordelijke wijze worden geëxploiteerd.

©1996 Forest Stewardship Council A.C. SW-COC-000668

Over Liaison Technologies

Liaison Technologies is een bedrijf dat wereldwijd diensten aanbiedt die zijn gericht op integratie en gegevensbeheer. Het bedrijf biedt unieke en hoogwaardige diensten voor het verplaatsen, transformeren en beheren van bedrijfsgegevens. De medewerkers van Liaison kunnen putten uit een ruim arsenaal diensten voor b2b- en a2a-integratie en gegevenstransformatie, zodat ze infrastructuren voor gegevensbeheer kunnen implementeren die op maat zijn ontworpen voor de zakelijke behoeften van de klant. Liaison, dat zijn hoofdkantoor heeft in Atlanta, Georgia, heeft tevens kantoren in Nederland, Finland, Zweden en het Verenigd Koninkrijk. Meer informatie kunt u vinden op www.liaison.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
Liaison Technologies
Christopher Hale, 770-642-5500

chale@liaison.com