Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

25 februari 2010

Arcadis, Capgemini en DSM meest gewilde werkgevers!

Arcadis, Capgemini en DSM staan momenteel respectievelijk op plaats 1, 2 en 3 als meest 'gewilde' werkgever. Ruim 1.000 studenten en (young) professionals die op 12 of 13 maart De Nationale Carrièrebeurs gaan bezoeken hebben inmiddels de cultuurtest ingevuld op Mijntopwerkgevers.nl. Deze speciaal ontwikkelde test heeft als groot voordeel dat de bezoekers van tevoren weten welke werkgevers goed bij hen passen qua cultuur. Voor de werkgevers betekent dit uiteindelijk betere kandidaten aan hun stand tijdens De Nationale Carrièrebeurs. Kortom: een win-win situatie!

Geïnteresseerden kunnen tot vlak voor hun beursbezoek de test invullen, dus de strijd is nog lang niet gestreden! Naast Arcadis, Capgemini en DSM staan er nog ruim 180 andere topwerkgevers op het grootste carrière-evenement van Nederland, waaronder Shell, Philips, Unilever, ING, KLM, Procter & Gamble, Coca-Cola Enterprises, TNO, de Rijksoverheid en The Boston Consulting Group. De Nationale Carrièrebeurs vindt plaats op vrijdag 12 en zaterdag 13 maart in de Amsterdam RAI. Kijk voor meer informatie op www.carrierebeurs.nl.

/////////////////EINDE PERSBERICHT/////////////////

Over Memory Events
Naast De Nationale Carrièrebeurs en de tien Nationale Branchecongressen organiseert Memory Events ook De Nederlandse Carrièredagen, Carrièrebeurs Overheid, Carrièrebeurs Zorg & Welzijn en DiversityWorks. Memory Events maakt deel uit van de Memory Group, opgericht in 1989, en is marktleider in de communicatie met studenten en starters op de arbeidsmarkt. Dit realiseren we met een grote diversiteit aan activiteiten en producten die vallen onder de drie werkmaatschappijen van de Memory Group: Memory Publications, Memory Events en Memory Online.

Mijntopwerkgevers.nl is een initiatief van De Nationale Carrièrebeurs en Kiesjewerkgever.nl.