Ingezonden persbericht


Persbericht
Februari 2010

Mobiele applicatie Mövenpick Hotels & Resorts een groot succes

De nieuwe digitale reserveringsapplicatie voor gebruik op mobiele telefoons van Mövenpick Hotels & Resorts is sinds de lancering in september 2009 bijzonder populair.

De gebruiker krijgt door de innovatieve applicatie toegang tot een real-time boekingssysteem waar prijs en beschikbaarheid direct te zien zijn. Kamerinformatie, foto's, congresvoorzieningen, "things to do" in de omgeving etc. zijn eenvoudig oproepbaar. Via de URL www.moevenpick-hotels.com kan worden doorgeklikt naar de mobiele website. De lay-out van de website past zich automatisch aan aan het formaat van de mobiele telefoon.

Albert Rouwendal, General Manager van Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre: "Wij zijn verheugd te kunnen constateren dat onze klanten de nieuwste digitale weg van reserveren hebben ontdekt. We zien een duidelijke groei in het aantal reserveringen via deze mobiele applicatie. Tevens illustreert het stijgende aandeel van boekingen op deze manier dat onze reizende klanten het waarderen nu ook onderweg alle gewenste informatie te kunnen raadplegen", aldus Rouwendal.

Mövenpick Hotels & Resorts is een hotelbeheeronderneming in de premiumklasse. De keten heeft meer dan 12.000 medewerkers in dienst en is met 90 bestaande hotels en hotels in aanbouw vertegenwoordigd in 26 landen. De onderneming concentreert zich op haar kernmarkten in Europa, het Midden-Oosten, Afrika en Azië. De van oorsprong Zwitserse internationale hotelgroep maakt gestage vorderingen met haar uitbreidingsplannen en wil in 2010 haar portfolio uitgebreid hebben tot 100 hotels. Mövenpick Hotels & Resorts is in het vier- en vijfsterrensegment sterk vertegenwoordigd met twee accommodatietypes: zaken- en vergaderhotels, en vakantieresorts. De hotelgroep staat synoniem voor compromisloze kwaliteit van producten en diensten is eigendom van Mövenpick Holding (66,7 %) en Kingdom Group (33,3 %).




Ingezonden persbericht