Ingezonden persbericht


Jaap van Wessum nieuwe Director Marketing & Sales
Voormalig Country Manager Nederland wordt opgevold door Paul Eidhof

Jaap Van Wessum (41) is op 1 januari 2010 officieel aangesteld als Director Marketing & Sales bij Apollo Vredestein. In deze directiefunctie geeft hij leiding aan de voltallige Europese verkooporganisatie van Apollo Vredestein, inclusief de zgn. Country Managers; dit zijn de managing directors van de verschillende landenvestigingen waarin Apollo Vredestein actief is. Hij volgt in deze functie Marc Luyten op, die onlangs een nieuwe functie heeft geaccepteerd als Chief Marketing Officer (CMO) bij het Indiase moederbedrijf van Apollo Vredestein: Apollo Tyres Ltd.

Schat aan ervaring

Jaap van Wessum werkt al ruim 13 jaar voor Vredestein, onder meer in verkoopfuncties in Nederland en het Verenigd Koninkrijk en als Manager Marketing Communicatie. Hij werkte tot 2008 als Country Manager in Scandinaviƫ en was sinds september 2008 Country Manager Nederland. Per 1 maart 2010 treedt hij officieel toe tot de directie van het in Enschede gevestigde bandenmerk. Apollo Vredestein heeft gewacht met het officieel bekendmaken van deze aanstelling omdat nu ook zijn opvolger kan worden gepresenteerd.

Paul Eidhof nieuwe Country Manager Nederland

De opvolger van Jaap van Wessum als Country Manager Nederland is Paul Eidhof. Hij zal in deze functie vanaf 1 maart 2010 leiding gaan geven aan de Nederlandse verkooptak van Apollo Vredestein. Paul Eidhof (47) werkte de afgelopen twee en een half jaar voor firma Parker Hannifin als Sales Manager Mobile & Industrial, maar beschikt daarnaast over ruime ervaring binnen de automotive branche. Van 1996 tot en met 2007 werkte hij onder andere als Commercieel Directeur bij Power Packer Europa, een bedrijf dat hydraulische apparatuur levert aan de automobielindustrie.

Noot voor de redactie,