Volendam Music BV

Zwolle/Breukelen, 25 februari 2010

Dyanne Beekman kiest met CHRISTIAN by dyanne voor wehkamp.nl

Dyanne Beekman heeft in samenwerking met wehkamp.nl de exclusieve kindercollectie CHRISTIAN by dyanne gerealiseerd. Vanaf 25 februari is deze collectie als LIMITED EDITION verkrijgbaar bij het grootste online warenhuis van Nederland.

De exclusieve collectie bestaat uit stoere en comfortabele kinderkleding van goede kwaliteit voor een betaalbare prijs. CHRISTIAN by dyanne voorziet daarmee in een behoefte voor kwalitatief hoogwaardige, maar betaalbare kinderkleding.

Authentiek en comfortabel

De kindercollectie CHRISTIAN by dyanne is gemaakt van zachte materialen in basiskleuren en wordt gekenmerkt door authenticiteit, comfort en pure stoffen. De collectie is doorgevoerd met een duidelijke knipoog naar details, die veelal een praktische functie kennen, zoals een kleurbutton op de eerste knop van het rompertje of de broekzak met de tekst 'van mama mag ik mijn vieze vingers afvegen aan mijn binnenzak'. De CHRISTIAN by dyanne collectie is tevens mooi afgewerkt met zilveren en gouden accenten, wat het onderscheid aangeeft tussen de meisjes- en jongenscollectie. Ook versieren lieveheersbeestjes en miertjes respectievelijk de baby-, en de meisje- en jongenscollectie. Dyanne geeft de collectie op deze manier een unieke identiteit mee. Tevens is de denim basic een belangrijk artikelgroep. Voor zowel stoere meisjes als jongens, is deze vanaf maat 92 ­ 134 verkrijgbaar.

Christian als inspiratiebron
Dyanne: "Toen Christian net geboren was, merkte ik dat ik het gek vond dat hij na de geboorte kleding aan moest. Ik vond dit zielig. Ik wilde Christian voelen en ruiken. Omdat alleen het allerbeste goed genoeg is voor je kind, heb ik ingezien dat het een uitdaging is om leuke, comfortabele, stoere, maar toch betaalbare kinderkleding te vinden". "Daarom heb ik een collectie ontworpen, waarin sterk naar voren komt wat de identiteit van het kind is en dat dit ook met enthousiasme wordt uitgestraald. Ik draag dan ook met veel passie en trots deze collectie aan hem op".

Dyanne en wehkamp.nl
Het streven van Dyanne om binnen het huidige aanbod van kinderkleding een collectie te ontwerpen die zich onderscheid door een hoge kwaliteit, maar toch betaalbaar is, sluit naadloos aan bij de visie van wehkamp.nl, als sterke aanbieder van een breed assortiment kinderkleding. Bovendien hanteren beiden het uitgangspunt dat quality time voor jonge ouders een schaars goed is, waarbij het gemak van het online winkelen voor vele jonge ouders de mogelijkheid biedt snel en makkelijk, stoere en betaalbare kinderkleding te kopen. "We zijn er trots op dat wehkamp.nl een kindercollectie van Dyanne kan toevoegen aan het assortiment en dat deze exclusief bij wehkamp.nl verkrijgbaar is", aldus Edith Meijer, Fashion en Living Director bij wehkamp.nl. Wij geloven in haar merk en houden van haar stijl. Deze past perfect bij de uitstraling van het huidige wehkamp.nl".

CHRISTIAN by dyanne heeft kleding voor baby's, maat 68-86 en jongens en meisjes vanaf maat 92-134.

Vanaf 25 februari 2010 is de stoere, comfortabele en betaalbare en LIMITED EDITION CHRISTIAN by dyanne, exclusief verkrijgbaar via www.wehkamp.nl.


---
Noot aan de redactie:
Voor meer informatie over de collectie kunt u contact opnemen met:

Ronald de Rooij / Mira Wingelaar, Afdeling Communicatie Beekman Group

Telefoon: 0346-269080 Email: communication@beekmangroup.nl

Voor meer informatie over wehkamp.nl kunt u contact opnemen met:

Pauline Hoekstra, Corporate Woordvoerder wehkamp.nl

Telefoon: 038-4973184 E-mail: phoekstra@wehkamp.nl