ID&T


Dirty dutch aftershock maakt plaats voor `the amazone project'!

17-12-2009 - Some things come to life in the dark. Welcome to the Jungle!

Sunnery James en Ryan Marciano brengen op zaterdag 27 februari leven in de Heineken Music Hall. Met hun eigen kenmerkende geluid, vol warme Zuid-Amerikaanse invloeden, brengen zij een exclusieve 3 uur durende set ten gehore. Sunnery en Ryan nodigen deze nacht bevriende artiesten uit zodat `Amazone Project' muzikaal gezien ijzersterk in elkaar zit. Bovendien zijn ze betrokken bij de creatieve invulling waardoor ze een onuitwisbare stempel op de avond drukken.

De één een vlotte spreker, de ander een zwijgzaam luisteraar. Het zijn de opvallendste kenmerken van deze twee verschillende karakters, die zowel in uiterlijk als gedrag in de verste verte niet op elkaar lijken. Maar soms kunnen twee uitersten toch een enorme aantrekkingskracht op elkaar hebben en samen een sterk team vormen in de zoektocht naar succes. Dit overkwam Sunnery James en Ryan Marciano, twee tegenpolen met allebei hun roots in Zuid Amerika, die elkaar vonden en besloten hun gemeenschappelijke droom na te jagen. In gedachten zagen ze zichzelf al staan; op een groot podium met ieders naam groot op verschillende schermen afgebeeld, tegelijkertijd uitkijkend op duizenden mensen die drukbewegend hun muziek in zich opnemen. Nu, 9 jaar later, is die droom verwezenlijkt. We hebben 't hier namelijk over het sterren-duo dat in februari 2010 hun concept genaamd `Amazone Project' lanceert.

De Amazone, een van de langste rivieren van de wereld, wordt ook wel de levensader van de wereld genoemd. Stroomt door Zuid-Amerika en overal waar het stroomt is er leven. Laat je op 27 februari meesleuren de sound van Sunnery James & Ryan Marciano, net zoals de krachtige Amazone dat kan doen. Er tegenin zwemmen heeft geen zin.

`Amazone Project'
Sunnery James & Ryan Marciano (Exclusive 3 hrs set) Zaterdag 27 februari 2010
Heineken Music Hall, Amsterdam

START VOORVERKOOP: woensdag 23 december 2009
18:00u

www.ticketonline.nl
www.amazone-project.com
www.id-t.com