ID&T


LINE UP AMAZONE PROJECT

LINE UP AMAZONE PROJECT

08-01-2010 - Amazone Project -Sunnery James & Ryan Marciano 5 uur set!

Terwijl alle plassen dicht vriezen en Nederland vergaat van de kou, zitten Sunnery James & Ryan Marciano in de aanloop naar Amazone Project op 27 februari in de Heineken Music Hall, ergens verstopt onder de tropische zon. Het gouden duo laat niets aan toeval over en zit zich in het Amazone gebied voor te bereiden op een avond die als legendarisch de boeken in zal gaan. Na een dikke 3 uur set op Dirty Dutch en Mystery Land gaan `the boys' op Amazone Project voor de koningsset van 5 uur.
Ricky Rivaro, Daniel Bovie & Roy Rox zullen in de gedaante van True House Music de avond openen, waarna Gregor Salto & Gregory B2B de subs in de HMH zullen opwarmen voor Chuckie. De artiest die Sunnery & Ryan vanaf het begin al support en hun de kans heeft gegeven Amazone Project te lanceren tijdens Dirty Dutch in de RAI. De laatste 5 uur is de blackbox het domein van Sunnery & Ryan die middels een muzikale speech de eerste editie van Amazone Project tot een feit zullen maken. In de bovenzaal van de Heineken Music Hall staan Warren Fellow, Philip Young, Juan Sanchez, Randy Vicious, Leroy Styles en Firebeatz met een iets rauwere en diepere techy sound.

Sunnery James:
` Het lijkt nog als de dag van gisteren dat we onze doorbraak maakte in The Sand met Dennis Ferrer. De dag daarvoor kon ik bijna niet slapen en pompte de adrenaline door mijn lichaam. Toen dacht ik dat niets dat gevoel kon overtreffen. We leven nu ruim anderhalve maand voor Amazone project en dat gevoel heb ik nu ook maar dan in het kwadraat. '

Ryan Marciano:
` In eerste instantie dacht ik dat de 5 uur set net een treetje te hoog zou zijn. Maar als ik zie hoe vlot onze sets de laatste tijd gaan, krijg ik er heel veel zin in. We zijn er absoluut klaar voor. Amazone Project ademt hoe wij over muziek denken en wat we willen uiten. `

Sunnery James & Ryan Marciano hebben wederom ruimschoots bewezen een hele horde fans achter zich te hebben. Direct bij de start van de voorverkoop voor Amazone Project gaan de tickets hard. 1 Ding is nu al duidelijk, de eerste editie van de Amazone Project gaat zeker uitverkopen. Heb je nog geen kaartje gehaald aarzel dan niet. Tickets kosten 45,- in de voorverkoop (ex. fee) en zijn uitsluitend online te koop via: www.amazone-project.com en www.id-t.com. Some things come to life in the dark. Welcome to the Jungle!

`AMAZONE PROJECT'

LINE UP:

- Sunnery James & Ryan Marciano (Exclusive 5 hrs set)
- Chuckie ft. Zawdi MC

- Gregor Salto VS Gregory

- Warren Fellow

- True House Music (Ricky Rivaro, Daniel Bovie & Roy Rox)
- Philip Young

- Juan Sanchez

- Leroy Styles

- Randy Vicious

- Firebeatz

- Jethro Angkotta

- MC Gee

- MC Roga

Zaterdag 27 februari 2010
Heineken Music Hall, Amsterdam

TICKETS: 45 euro (ex fee) verkrijgbaar via
(alleen online) www.amazone-project.com
http://tickets.amazone-project.com/


- VANAF ! JANUARI 2010 ZIJN ER GEEN TICKETS MEER VERKRIJGBAAR VIA TICKETONLINE -