ID&T


Dirty dutch invites amazone project


01-02-2010 - Als je als artiest een grote jongen wordt en een eigen avond gaat organiseren, kan je in dit tijdperk geen mooiere lancering wensen dan die op Dirty Dutch. Dirty Dutch is oppermachtig, breekt alle records en mobiliseert Nederlands trots. Een lancering op Dirty Dutch heeft voor een artiest helaas wel twee kanten, want het betekent ook opboksen tegen het muzikale geweld van Chuckie. Of je bent de held of je bent de grap van de dag. Als je als artiest dit aan kan of beter gezegd aan durft, dan was dit het moment om onsterfelijk te worden.

De explosieve groei van Dirty Dutch gaf de ruimte, sterker nog het moest ruimer! Zelfs de Parkhal van de RAI, 1 van de grootste hallen van Europa is blijkbaar niet groot genoeg.
De uitdaging leek onmogelijk maar was onvermijdelijk, Amazone Project was geboren. Na alle peilingen bleek maar 1 act met kop en schouders boven het maaiveld uit te steken; 'Sunnery James & Ryan Marciano'. Bring it on! Nadat Youtube het eerste bewijsmateriaal van een fenomenale Amazone Project lancering ongecensureerd leverde, hebben wij toch besloten om de eerste officiele beelden van de Rai vrij te geven. Dit keer met als goede reden, een klein voorproefje op 27 Februari in de de Heineken Music Hall. Sunnery James en Ryan Marciano presents 'Amazone Project' - The After movie!

Mocht je toch al in de stemming raken zijn tickets uitsluitend verkrijgbaar op www.amazone-project.com en www.id-t.com

Op de avond wordt ook de eerste compilatie CD van Amazone Project gelanceerd uiteraard gemixed door Sunnery James & Ryan Marciano. Met je ticket nummer maak je kans op een limited CD in combinatie met een t-shirt en als klap op de vuurpeil in de zomer van 2010 op tournee langs de stranden van Europa met Sunnery James & Ryan Marciano!

Zaterdag 27 februari 2010
Heineken Music Hall - Amsterdam
45,- euro (ex fee)
verkrijgbaar via amazone-project.com
www.amazone-project.com

LINEUP

- Sunnery James & Ryan Marciano (Exclusive 5 hrs set)
- Chuckie ft. Zawdi MC

- Gregor Salto & Gregory

- Warren Fellow

- True House Music (Ricky Rivaro, Daniel Bovie & Roy Rox)
- Philip Young

- Juan Sanchez

- Leroy Styles

- Randy Vicious

- Firebeatz

- Jethro Angkotta

- MC Gee

- MC Roga