Gemeente Rotterdam

hoogvliet in 3-d

22 februari 2010 | Deelgemeente Hoogvliet | nieuwsbericht

Informatiecentrum Hoogvliet heeft een nieuw onderdeel in haar vaste expositie: Hoogvliet Toen en Nu. De vernieuwing van Hoogvliet is met een speciale driedimensionale camera gefotografeerd. Via viewers die aan een meubel zijn gemonteerd, krijgen de 33 tentoongestelde foto's van het nieuwe Hoogvliet diepte.
Hoogvliet Toen en Nu

De foto's zitten op verschillende hoogtes, zodat jong en oud van Hoogvliet in 3-D kunnen genieten. Op het meubel zelf zijn grote zwart-wit foto's van Hoogvliet uit de jaren '50 te zien. Een computerpresentatie toont nog meer zwart-wit foto's van het oude Hoogvliet.

Het 3-D meubel is niet het enige nieuwe expositie-item in Informatiecentrum Hoogvliet. Kort geleden is ook de Wall of Fame geĂŻntroduceerd. De Wall of Fame is een fotocollage van bekende Nederlanders, lokale politici en bijzondere gasten uit het buitenland die Informatiecentrum Hoogvliet hebben bezocht.

Informatiecentrum Hoogvliet informeert u over de vernieuwing van Hoogvliet. Aan de hand van wisselende exposities, maquettes, informatiepanelen, rondleidingen en bijeenkomsten houden wij u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. U bent van harte welkom aan de Sprong 10 in Hoogvliet (nabij winkelcentrum Binnenban).

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur
Zaterdag 27 februari en 13 maart van 11.00 tot 15.00 uur. Tel. 010-2310222
E-mail: info@informatiecentrum-hoogvliet.nl
Website: www.informatiecentrum-hoogvliet.nl