Ingezonden persbericht


NB: In eerder verzonden, onderstaand, persbericht over de nieuwe clip van Fata 'el Moustache' Morgana bleek de link niet goed te werken. Inmiddels werkt hij wel, de videoclip voor Ma Copine Electrique is te zien op http://www.youtube.com/user/fataelmoustache#p/a/u/0/kcXG-1EC5-8. Onze excuses.


- Fata 'el Moustache Morgana -


Moeder wast wel!
Eerste videoclip bij nieuwe EP Fata 'el Moustache' Morgana

Op 27 februari 2010 presenteert Fata 'el Moustache' Morgana haar tweede EP in de Paradiso in Amsterdam. Als voorproefje is vanaf vandaag de videoclip voor openingnummer Ma Copine Electrique te zien op youtube. In de clip vertolken de moeders van de bandleden het nummer van hun zoons.

Fata 'el Moustache' Morgana, actief sinds 2004, bracht in oktober 2008 een eerste EP uit, waarna zij in 2009 vaker op het podium stonden en met hun energieke podiumperformance het publiek opzweepte. Deze video gaat vooraf aan de release van hun tweede EP, die op 27 februari 2010 in Paradiso wordt gepresenteerd. Deze nieuwe EP is rauw, energiek, hard, uiterst dansbaar en zonder fratsen. Hij werd opgenomen en gemixt door Ben Mendes en gemastered door Alex Geurink.

De videoclip voor Ma Copine Electrique werd geregisseerd door zanger Stephane Kaas en opgenomen in Pakhuis Wilhelmina, de plek waar Fata 'el Moustache' Morgana elke drie maanden haar 'Soirée Poirée'-avonden organiseert. Vanaf vandaag is de clip te zien op youtube: http://www.youtube.com/user/fataelmoustache#p/a/u/0/kcXG-1EC5-8

Meer informatie over de band is te vinden op de geheel vernieuwde website www.elmoustache.com. Via http://fataelmoustachemorgana.bandcamp.com kan ook nog steeds een promotrailer en het volledige nummer Discolight worden gedownload! Voor het reserveren van gastenlijstplekken voor de releasepart op 27 februari kunt u bovendien een e-mail sturen naar info@elmoustache.

Fata 'el Moustache' Morgana

· Videoclip Ma Copine Electrique: http://www.youtube.com/user/fataelmoustache#p/a/u/0/kcXG-1EC5-8
· 27 februari, 00:00, Paradiso - kleine zaal, Amsterdam

www.elmoustache.com


Noot voor redacties


Ingezonden persbericht