Politie Drenthe

Politie zoekt getuigen van overval op supermarkt

Rolde - Assen, 27-02-2010 o De politie is op zoek naar getuigen van een overval op een supermarkt aan de Grolloërstraat in Rolde die plaatsvond op zaterdagmorgen 27 februari omstreeks 9.20 uur.

Ten tijde van de overval waren meerdere medewerkers in de supermarkt aanwezig. Onder bedreiging werd van één van hen een niet nader te noemen geld afgenomen. Niemand raakte gewond. De daders vluchtten in een blauwe Ford Escort in de richting van Assen. Het zou gaan om twee blanke mannen. Eén van de daders droeg een zwarte jas en de andere man droeg een groene/blauwe trui. Ongeveer een half uur na de overval werd de vluchtauto aangetroffen op een bedrijventerrein aan de Wagenmakersstraat in Assen. De auto was in de brand gestoken. De politie heeft nog niemand aangehouden. Mensen die beschikken over meer informatie worden gevraagd contact op te nemen met de politie via 0900-8844. De politie werkt met tien medewerkers aan deze zaak.

Bestemd voor de media

Wilt u in contact komen met de dienstdoende persvoorlichter van Politie Drenthe, dan kunt u bellen van maandag tot en met vrijdag van 07.30 tot 16.00 uur en op zaterdag en zondag van 08.00 tot 13.00 uur.