D66

zaterdag 27 februari 2010

Bustourdag 11 Utrecht

D66 Utrecht bouwde vanochtend samen met Alexander Pechtold en Sophie In t Veld een terras op aan het Janskerkhof in Utrecht. De kandidaat-raadsleden en vrijwilligers overwonnen de regen met behulp van de wit/groene D66 jassen en paraplus.

Op het Janskerkhof bouwde D66 een terras om te pleiten voor verandering: er zijn hier meer mogelijkheden dan alleen parkeren. Op de Stadhuisbrug konden kinderen in de D66 ballenbak spelen. Deze actie werd opgezet om aandacht te vragen rondom de kwestie de kinderopvang.

utrecht

D66 Utrecht vindt dat de kinderopvang veel meer aandacht verdient. De wachtlijsten zijn te lang en particuliere initiatieven krijgen te maken met onnodig veel administratieve hobbels en lopen daarmee vertraging op.

utrecht

Goede en beschikbare kinderopvang is onmisbaar om iedereen in staat te stellen deel te nemen aan de arbeidsmarkt. Te vaak worden jonge ouders gedwongen om thuis te zitten bij gebrek aan goede kinderopvang. aldus het verkiezingsprogramma van D66 Utrecht. D66 vindt dat ouders de vrijheid moeten hebben om te werken zonder dat zij hun kind tekort te doen. Dat begint bij goede kinderopvang.