Partij van de Arbeid

Den Haag, 25 februari 2010

Wouter Bos op campagne

Zaterdag 27 februari bezoekt PvdA-leider Wouter Bos de plaatsen Capelle aan den IJssel, Westland, Dordrecht en Rotterdam voor de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen.

Bos begint de campagnedag om 11.00 uur in Capelle aan den IJssel. Op de verkiezingsmarkt in het centrum van Capelle aan den IJssel (Rivierweg 111) deelt Bos flyers uit en spreekt hij het publiek kort toe waarom voor de PvdA iedereen mee telt.

Vervolgens vertrekt Bos naar de gemeente Westland. Om 12.15 uur spreekt hij het publiek kort toe en deelt hij in het centrum van Naaldwijk (Wilhelminaplein) rozen en flyers uit.

De campagne gaat vervolgens verder in Dordrecht. Vanaf 13.30 uur zal Bos ook hier in het centrum (Bagijnhof, Visstraat/Sarisgang, Lindershuis) het aanwezige publiek kort toespreken en rozen uitdelen.

Voor Bos eindigt de campagnedag in het centrum van Rotterdam (15.00 uur, Grote Visserijplein/kruispunt met Grote Visserijstraat - Delfshaven).

Op zaterdag 27 februari zijn veel PvdA politici in het land voor de gemeenteraadscampagne. Zo gaan onder meer de PvdA-prominenten Mariëtte Hamer, Ronald Plasterk, Eberhard van der Laan, Bert Koenders en Frank Heemskerk het land in om campagne te voeren.

Ook Kamerleden gaan het land in om te canvassen. Samen met de PvdA-afdelingen gaan de Kamerleden de buurt in om te luisteren en gesprekken te voeren met bewoners. Wat gaat er goed, wat kan er beter en belangrijker: wat kan de politiek hieraan doen?

Kijk op www.pvda.nl voor meer info over deze bezoeken.