Vereniging FME-CWM


---

Matchmaking

Matchmakingreis voor de agrifood sector naar Egypte

Datum: 28 februari t/m 4 maart 2010
Locatie: Egypte

Van 28 februari t/m 4 maart 2010 is er een matchmakingreis voor de agrifood sector naar Egypte. U kunt zich uiterlijk tot 22 december 2009 aanmelden via www.evd.nl/cpla/egypte.

Egypte heeft een veelomvattende agrifood sector en horticultuur. Daarnaast is de voedselverwerkende industrie de snelst groeiende sector. Dat maakt dat in Egypte veel vraag is naar kennis, machines en systemen op het gebied van productie, handling, verwerking en verpakking. De huidige ontwikkelingen in Egypte sluiten goed aan op de Nederlandse food technologie, zeker in de sectoren tuinbouw, bakkerij, zuivel, vlees en aardappelen. In deze sectoren staat Nederland goed aangeschreven. Zodoende kan deelname aan deze matchmakingreis uw bedrijf nieuwe impulsen geven.

Intake

Na ontvangst van uw aanmelding heeft een intakegesprek plaats. Het in overleg met u opgestelde profiel dient als leidraad voor de matchmaking.

Kosten

Kosten van deelname bedragen EUR 500,- (excl. btw, incl.reis- en verblijfkosten alsmede individueel vervoer).

Samenwerking

De matchmaking is een opdracht van het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit en de EVD en wordt organiseerd door de GMV, in samenwerking met FME en de Federatie Agrotechniek Het ministerie financiert deze activiteit in het kader van het programma Collectieve Promotionele Landbouw Activiteiten CPLA.

Meer informatie

Informatie over de missie en de achtergronden
daarvan: Achtergrondinformatie over Egypte en voorwaarden deelname. Voor meer informatie neemt u contact op met Jacqueline van Oosten via 079-3531122 of jjo@fme.nl.

____________________ ____________________ ____________________