BNN

PERSBERICHT - Hilversum, 18 februari 2010
THAT'S LIVE KNALT OOK UIT TV-SPEAKERS

credits: Ben Houdijk
EXCLUSIEF CONCERT JOHN MAYER AFTRAP VAN THAT'S LIVE PRESENTS

Speciale optredens van het succesvolle BNN-radioprogramma That's Live op 3FM zijn vanaf zondag 28 februari ook te zien op tv. In That's Live Presents zijn de grootste (inter)nationale artiesten te horen én te zien tijdens geheime optredens en megaconcerten. John Mayer geeft de aftrap met een secret gig in Desmet Studio's in Amsterdam. Voor een handjevol die-hard fans speelt hij onder andere zijn hits Who Says en Daughters. Dit bijzondere optreden was al op 3FM te horen, maar is op zondag 28 februari om 00.20 uur ook te zien in That's Live Presents John Mayer bij BNN op 3. In maart volgen Snow Patrol en Kings of Leon.

Volgens That's Live-presentator Eric Corton zijn het tv-programma en de vernieuwde site de perfecte aanvulling op de radioshow. 'De afgelopen 8,5 jaar hebben we een vracht aan artiesten in ons programma gehad, waaronder grote namen als Chris Cornell, Coldplay, Faithless, Kane, Skunk Anansie, Bløf, Snow Patrol en Stereophonics. Helaas kunnen vaak maar enkele gelukkige fans bij deze speciale optredens aanwezig zijn, maar nu kan iedereen er via tv en internet met zijn neus bovenop zitten. Dichterbij kom je bijna niet!', aldus Eric Corton.

Op internet is nog veel meer That's Live te vinden. Op thatslive.bnn.nl worden fans als eerste op de hoogte gebracht van exclusieve optredens en kunnen bezoekers na de radio-uitzending filmpjes van het optreden terugzien. Op de site is het interview, het optreden en in sommige gevallen ook uniek backstagemateriaal te vinden. Daarnaast zijn veel artiesten die ooit te gast waren in het BNN-radioprogramma terug te vinden op de site.

That's Live Presents bij BNN op 3
Zo 28/2 - 00.20 uur : That's Live Presents John Mayer Zo 7/3 - 00:05 uur : That's Live Presents Snow Patrol Za 27/3 - 00.25 uur : That's Live Presents Kings of Leon