Socialistische Partij

SP on tour in Eindhoven

27-02-2010 * Vandaag was de Eindhovense SP met heel veel actieve leden in het centrum om daar een landelijke SP-bus met kamerleden op te wachten. Ruim voor 10.00 uur arriveerde de SP-bus, waardoor we met een imposante groep van ruim 50 SP-ers waren.

Een aantal Tweede Kamerleden en Eindhovense politici gingen op werkbezoek. De andere verspreiden zich door het centrum en trokken richting Kruisstraat-Woenselsemarkt.

Om half twaalf was iedereen terug bij de SP bus en kraam. Ondertussen waren er ook andere geĂŻnteresseerde aangesloten. Tweede Kamerlid Renske Leijten interviewde SP wethouder Hans-Martin Don en SP lijsttrekker Ans Heesterbeek.

Tegen 12.00 uur werd de tour afgesloten met het verkiezingslied 'Jij, Ik, Wij, SP' dat live gespeeld werd door de SP-band. Hierna vertrok de SP-bus richting Tilburg voor een volgende tour.

De Eindhovense SP-ers zijn daarna nog een paar uur doorgegaan om de mensen aan te moedigen om SP te gaan stemmen. Op half vier sloten we deze druilerige dag af met een bus vol met vochtige campagnespullen.