Politie Utrecht

Persberichten Binnensticht, 11.15 uur

Utrecht, 28-02-2010

Bestuurder onder invloed

ZEIST In de nacht van zaterdag 27 op zondag 28 februari heeft de politie een man aangehouden omdat hij onder invloed in zijn auto reed.

Op de Panweg controleerden agenten omstreeks 00.30 uur een bestuurder. Na een eerste blaastest bleek dat de 29-jarige man uit Zeist te veel gedronken had. Op het bureau wees de ademanalyse 930 ug/l uit. De man kon zijn rijbewijs inleveren en werd met een

proces-verbaal en een rijverbod van tien uur naar huis gestuurd.

Rijden onder invloed

BILTHOVEN Op de Beethovenlaan heeft de politie in de nacht van vrijdag 26 op zaterdag 27 februari een man aangehouden omdat hij onder invloed in zijn auto reed.

Een 23-jarige man uit Leeuwarden werd omstreeks 00.45 uur op de Beethovenlaan gecontroleerd. Uit de eerste blaastest bleek dat hij te veel gedronken had. Op het bureau wees de ademanalyse 545 ug/l uit. Omdat de 23-jarige een beginnend bestuurder is werd zijn rijbewijs ingenomen.

Aangehouden voor vernieling

BUNNIK Zaterdagnacht heeft de politie vier personen aangehouden omdat zij een vernieling aan een auto hadden gepleegd.

De politie kreeg omstreeks 05.50 uur een melding van een getuige die had gezien dat vier personen vernielingen hadden gepleegd aan een geparkeerde auto aan de Provincialeweg.

Aan de hand van de opgegeven signalementen zagen agenten het viertal ter hoogte van de Zijldreef lopen. De verdachten, twee van 17, één van 18 en één van 19 jaar uit Utrecht en Bunnik, werden aangehouden en voor verhoor meegenomen naar het bureau.