Politie Gelderland-Zuid

Agressieve man aangehouden

Tiel, 28-02-2010 o Zaterdag aan het einde van de middag, is een 29-jarige man uit Tiel aangehouden. Hij wordt verdacht van mishandeling en bedreiging.

Op een parkeerplaats aan de Morel in Tiel, werden drie jongens in de leeftijd van 18 en 19 jaar, afkomstig uit Tiel, Leerdam en Deil benaderd door de 29-jarige Tielenaar. Hij maakte wat opmerkingen en kwam nogal agressief over. De jongens wilde geen confrontatie en probeerde hem te bedaren.

De Tielenaar dacht daar anders over. Hij bedreigde de jongens en haalde uit naar één van hen. De jongen kreeg meerdere klappen tegen zijn hoofd. Eén van zijn vrienden wilden hem ontzetten en kreeg ook klappen. Toen het niet lukte de man tot bedaren te brengen werd de vader, een 51-jarige man uit Tiel erbij gehaald. Ook hij liep klappen op. De agressieve man liep vervolgens weg in ging naar huis. Even later reed hij in zijn auto weg.

De jongens waarschuwde de politie die ter plaatse kwam. Toen de agenten het verhaal ter plaatse aanhoorden kwam even later de verdachte aanrijden. Hij werd aangehouden en naar het politiebureau overgebracht. De politie onderzoekt de toedracht van de mishandeling. De verdachte werd in verzekering gesteld. De slachtoffers hebben aangifte gedaan. (14)

Laatst gewijzigd 28-02-2010 12:21 | © Regio Gelderland-Zuid |