Politie Gelderland-Zuid

Vechtersbazen aangehouden

Geldermalsen, 28-02-2010 o In de nacht van zaterdag op zondag zijn vier mannen van 19, 23, 26 en 28 jaar en afkomstig uit Geldermalsen, aangehouden voor openlijke geweldpleging.

Rond middernacht kreeg de politie een melding dat er bij een café aan de Rijksstraatweg gevochten zou worden. Meerdere autos gingen ter plaatse. Bij het café bleek alles rustig. De vier ruziezoekers waren inmiddels te voet vertrokken in de richting van de Genteldijk.

Op de Tunnelweg werden drie mannen aangetroffen die aan het signalement voldeden. Zij werden aangehouden. De vierde persoon kwam er ook net aanlopen en werd ook aangehouden. Daaraan was duidelijk te zien dat hij bij een vechtpartij betrokken was geweest. Een kapotte hand en bloed op zijn broek maakte hem extra verdacht.

De twee cafébezoekers die zonder aanleiding geslagen zouden zijn hebben aangifte gedaan bij de politie. Eén van hen, een 21-jarige vrouw uit Kapel Avezaath kreeg een kopstoot. Van het andere slachtoffer, een man, waren de gegevens tijdens het maken van dit bericht nog niet bekend. De politie heeft de zaak in onderzoek. (14)

Laatst gewijzigd 28-02-2010 13:07 | © Regio Gelderland-Zuid |