Politie Noord- en Oost Gelderland

|     |Harderwijk- Zoektocht naar mogelijk slachtoffer           |

De politie in Harderwijk is zondag 28 februari een zoekactie gestart naar een mogelijk slachtoffer van een vechtpartij. De zoekactie volgt nadat meerdere getuigen zaterdag verklaarden dat een minderjarige jongen tegen hen had gezegd dat hij iemand bewusteloos had geslagen en in het water had gegooid. Dit zou omstreeks 22.00 uur tussen Strand Horst en de Boulevard in Harderwijk hebben plaatsgevonden. De jongen is aangehouden en ingesloten en wordt momenteel verhoord.


Omdat de politie de meldingen zeer serieus neemt, is besloten tot de uitgebreide zoekactie. Hierbij wordt door de brandweer met boten op het water gezocht. De politie zoekt met speurhonden en een politiehelikopter.


De verdachte zou die avond bij meerdere vechtpartijtjes in Harderwijk betrokken zijn geweest. De politie is dringend op zoek naar getuigen. Ook iemand die zaterdag mogelijk slachtoffer is geweest van deze jongen en zich nog niet bij de politie heeft gemeld, wil de politie graag spreken. De politie is bereikbaar op 0900 8844.


EINDE BERICHT


-----------------------

(





(

---- --