GroenLinks Zaanstad

De Groene Karavaan

Zondag 28 februari 2010, 14:14u - Romkje Mathkor
De Groene Karavaan

De Groene Karavaan heeft gisteren met veel bekijks verschillende wijken aangedaan, zoals Koog aan de Zaan, Wormerveer, Krommenie en Assendelft. De karavaan bestond uit hybride auto's, een 100% elektrische auto, een elektrische scooter, een bobfiets, een ligfiets en diverse anders fietsen. Allemaal om schoon vervoer te promoten, want dat is de toekomst en GroenLinks heeft zin in die toekomst!

Natuurlijk is de karavaan er niet alleen langs gereden maar is ook op diverse punten gestopt om te flyeren en met het publiek in gesprek te komen over schoon vervoer. Zoals in Wormerveer bij het oplaadpunt voor elektrische auto's en scooters.

Bekijk de fotoserie. Het was een kleurig gezicht!

Onze kraam op de Gedempte Gracht temidden van bijna alle andere politieke partijen werd goed bezocht. De wind blies met enige regelmaat alle folders over straat maar was een groot succes voor onze windmolentjes. Die waren helemaal op aan het eind van de dag.

Het publiek was duidelijk geĂŻnteresseerd en aan het vergelijken tussen de partijen. Ik heb verscheidene inhoudelijke vragen gehad over de speerpunten van GroenLinks en ook aanmeldingen om actief lid te worden. Jammer dat dit voor nu de laatste kraam was, maar binnenkort mogen we weer!

Romkje Mathkor