Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

App voor de iPhone en iPodTouch maakt rookverbod draaglijker

Voor sommige rokers breken er zware tijden aan en rest er niets anders dan een serieuze poging te wagen om van de verslaving af te komen. De telefoon is niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Naast de bekende vormen van ondersteuning bij het stoppen is er vanaf vandaag een nieuwe app(licatie) beschikbaar voor op de iPhone of iPodTouch genaamd My Stop Buddy. De app sluit daarmee aan op de hedendaagse en moderne levensstandaard.

Delft, 1 maart 2010 - Rokers die willen stoppen, krijgen vanaf vandaag via hun Apple-telefoon een steuntje in de rug. Op een positieve, zelf grappige manier krijgen gebruikers 21 dagen ondersteuning door het invullen van een persoonlijk profiel, 150 activiteiten voor de moeilijke momenten, 75 moppen over gezondheid en feedback, zoals het uitgespaarde geld door de stoppoging. My Stop Buddy is altijd bij de hand, persoonlijk, herkent gebruikers en houdt rekening met hun situatie. Ex-rokers krijgen steun wanneer ze willen: 's morgens, 's nachts, op het werk of in het café. Via een online community kunnen de rokers gezamenlijk de uitdaging aangaan.

Wereldwijde lancering

My Stop Buddy wordt vandaag wereldwijd gelanceerd in het Nederlands en Engels voor een prijs van 2,99 euro. Dit bedrag ligt onder de prijs van één pakje sigaretten en bespaart de ex-roker veel geld uit, na een succesvolle stoppoging. Als stunt voor lancering geldt er alleen vandaag een speciale korting van ruim 60%. In de toekomst willen de jonge talentvolle ondernemers onder het merk My Stop Buddy meer app's ontwikkelen, die gedragsverandering ondersteunen.

EINDE PERSBERICHT