GroenLinks Geertruidenberg


Geslaagde markt voor de toekomst

Zondag 28 februari 2010, 15:00u - Lia Kuijsters- Boons Geslaagde markt voor de toekomst

De markt voor de toekomst: biologisch en duurzaam was geslaagd en zeker voor herhaling vatbaar. Ondanks dat het weer niet al te best was, hebben veel inwoners van onze gemeente de weg naar de markt gevonden. Daar konden ze kennis maken met biologische producten van allerlei aard.

Er is goed ingekocht bij de biologische bakker, de biologische geitenboer, de Gijsproducten van de Plus en de producten van Gezondheidswinkel Broeders.

De elektrische personenauto en de Lotus Elise van Essent trokken ook aardig wat bekijks en sommigen mochten er zelfs een ritje in maken. Ook had Essent een mooie tentoonstelling over het gebruik en de verbranding van bio-massa voor opwekking van groene stroom. BrabantEnergy wist goed advies te geven aan belangstellenden over zonne-energie.

GroenLinks heeft deze markt georganiseerd in het kader van de verkiezingen. Nu de belangstelling zo mooi is geweest, denkt GroenLinks er hard over deze markt volgend jaar weer te organiseren. Maar dan in een wat warmere maand. We hopen op die manier de inwoners van de gemeente bewust te kunnen maken van de noodzaak van duurzame en biologische producten en techniek.