Politie Zeeland


---


Z-349-2010. Auto in sloot in Nieuw Namen
Door nog onbekende oorzaak kwam zaterdagavond op de Parallelweg in Nieuw Namen een personenauto op zijn kop in de sloot terecht.
De 97-jarige bestuurder uit de gemeente Hulst is met een hoofdwond en een lichte hersenschudding per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

O-350-2010. Bedreiging in Terneuzen
In Terneuzen vond zaterdag rond 23.00 uur een bedreiging plaats op de Axelsedam in Terneuzen.
Een nog onbekend gebleven man liep achter een meisje aan nadat het meisje sigaretten had gehaald en terug ging naar een geparkeerde auto waar haar 17-jarige vriend in zat.
Toen de 17-jarige een opmerking maakte naar de man werd hij door de man bedreigd met een mes en sloot hij snel het portier. De onbekende man probeerde het portier open te maken, stak tegen de auto met het mes en schopte tegen de auto. De jongen en het meisje reden daarna weg.

O-351-2010. Op heterdaad betrapt in Goes
Politie Zeeland heeft zondag rond 02.30 uur tijdens een bikesurveillance twee jongens op heterdaad betrapt op het plegen van vernielingen aan auto's in de Beatrixlaan in Goes.
Na een korte achtervolging konden de bikers de jongens aanhouden in de 's Heer Elsdorplaan. De surveillance werd uitgevoerd vanwege een toenemend aantal vernielingen in de omgeving van de Beatrixlaan. De jongens, 16 en 18 jaar en afkomstig uit Kapelle en 's Gravenpolder, hebben bekend en zijn zondagochtend weer in vrijheid gesteld.


Z-352-2010. 90 kilo hennep aangetroffen in woning, 7 verdachten aangehouden
Politie Zeeland heeft zaterdag rond 18.00 uur een inval gedaan in een woning aan de Stanleystraat in Hulst.
In de woning werd een hennepkwekerij aangetroffen waar zeven personen bezig waren met het knippen van de hennep van de planten. De zeven verdachten, vier mannen en vier vrouwen, zijn allen aangehouden en in verzekering gesteld. Zij zaten bij hun aanhouding van top tot teen onder de hennepresten.
De vier mannen zijn 22, 32, 46 en 49 jaar oud en afkomstig uit Bergen op Zoom en België. De aangehouden vrouwen zijn 38, 40 en 68 jaar oud en allen afkomstig uit Bergen op Zoom.
De zeven hadden al 23 kg hennep geoogst. Circa 67 kg bevond zich nog aan de planten. In totaal zijn 230 planten aangetroffen. Er werd illegaal stroom afgetapt.
Politie Zeeland heeft de gehele kwekerij, alle hennep en twee personenauto's in beslag genomen.





Politie Zeeland