Nieuwe hippe hotspot op de "Kop van Zuid"


ROTTERDAM, 20100228 -- De geur van versgemalen koffie en overheerlijke roomboter croissants komen je tegemoet wanneer je het pand van Lunchroom en Espressobar "Manhattan" aan de Stieltjestraat in Rotterdam binnenstapt. Een nieuwe hotspot in Rotterdam. Een mix van trendy uitstraling, Rotterdamse nuchterheid en kwalitatief goed eten zal de harten van de Rotterdammers zeker veroveren.

De "Kop van Zuid" is een bijzonder gedeelte van onze stad. Er zijn weinig plaatsen waar wonen en werken op deze manier samenkomen. Aan de rand van de Maas tegenover het karakteristieke poortgebouw heeft Manhattan 1 Maart 2010 haar deuren officieel geopend.

Manhattan heeft als uitgangspunt om overdag de duizenden werknemers op de "Kop van Zuid" te bedienen en in de avond en weekenden zich te richten op de buurtbewoners. Uiteraard is de locatie ook bijzonder gunstig voor bezoekers van het nieuwe Luxor theater in Rotterdam.

De trendy uitstraling sluit helemaal aan bij deze frisse wijk. De locatie van Manhattan is verdeeld over drie ruimtes. Bij binnenkomst treft u een bijzonder verzorgd take-away gedeelte aan. Drie grote flatscreen televisies voorzien wachtende gasten van het laatste wereldnieuws. Aansluitend is er een lichte ruimte die vanwege de 4 meter hoge ramen aandoet als een serre. Deze ruimte geeft een prachtig uitzicht op de skyline van Rotterdam inclusief Erasmusbrug en Euromast. Tot slot is er nog een vide waar gekozen is voor een licht formelere uitstraling.

De kaart is breed, van "simpel" broodje bal tot prachtige maaltijdsalades en soepen. Naast het reguliere brood serveert Manhattan Heritage ambachtelijk steenoven gebakken brood. De koffie is van Illy, de thee van Dammann en de ambachtelijke taarten van het bekende Dudok.

In de nabije omgeving is er voldoende parkeerruimte. Het is ook interessant om te weten dat je bij Manhattan gebruik kan maken van gratis WiFi.

Woont of werkt u niet op de "Kop van Zuid"? Geen probleem, Manhattan bezorgt in heel Rotterdam.

Voor meer informatie over Manhattan kunt u terecht op www.broodjeeten.nl