Vacaturebankpsychologie.nl gelanceerd


Alléén voor psychologen

BENEDEN-LEEUWEN, 20100228 -- Internet is weer een nieuwe vacaturebank rijker: Vacaturebankpsychologie.nl. Zoals de naam al aangeeft richt deze vacaturebank zich uitsluitend op de beroepsgroep van psychologen. Een dergelijk platform ontbrak nog voor deze beroepsgroep. De website is voor en door psychologen gelanceerd zodat er een duidelijke aansluiting met de doelgroep is. Met de komst van deze vacaturebank wordt de zoektocht naar een geschikte baan in de psychologie een stuk overzichtelijker en daarmee ook makkelijker.

De website van vacaturebankpsychologie.nl bestaat uit een database met vacatures en een database met C.V.'s. Werkgevers en werkzoekenden kunnen elkaar hier snel en gemakkelijk vinden. De website fungeert in die zin als een onafhankelijk platform voor werkgevers en werkzoekenden.

Zoeken en gevonden worden door werkgevers en werkzoekenden
Met de lancering van een vacaturebank op internet is er feitelijk weinig nieuws onder de zon, een vacaturebank specifiek en alleen voor psychologen is echter wel nieuw en uniek. De website komt daarmede tegemoet aan een duidelijke behoefte van zowel werkgevers als werkzoekenden om rechtstreeks met elkaar in contact te komen. Jochem van Rossum van Vacaturebankpsychologie.nl: `wij proberen ons te onderscheiden van de grote, algemene jobboards waar specifieke psychologenvacatures dikwijls ondergesneeuwd worden door de vele honderden, zoniet duizenden vacatures. Tegelijkertijd willen we ook een aanvulling zijn op de advertentieplaatsen die beroepsverenigingen voor hun leden op hun sites creëren, temeer omdat wij in onze site aanvullende zoek- en abonnementfaciliteiten aanbieden.'

Voor werkgevers en werkzoekenden. Minimale inspanning, maximaal rendement.
Voor werkgevers is de nieuwe vacaturebank bij uitstek het middel om doelgericht te adverteren en met minimale inspanning direct de juiste doelgroep te bereiken. Tevens hebben zij direct toegang tot een C.V.-database die alléén C.V.'s bevat van psychologen (in opleiding). Naast de vaste functies kan vanzelfsprekende ook gericht geadverteerd worden met stages, opleidingsplekken, werkervaringsplekken, waarnemingsplekken en free-lanceopdrachten. Werkzoekenden kunnen op hun beurt via de website in de vacaturebank zoeken waarna zij rechtstreeks bij de betreffende werkgever solliciteren. Ook kunnen zij (delen van) hun C.V. achterlaten in de C.V.-database zodat zij benaderd kunnen worden. Tot slot kunnen zowel werkgevers als werkzoekenden zich aboneren op een nieuwsbrief waarin maandelijks de laatst geplaatste C.V.'s of vacatures op een rijtje worden gezet.

Dé website voor psychologen
De doelstelling van vacaturebankpsychologie.nl is om op korte termijn uit te groeien tot dé vacaturebank voor psychologen. Doordat de website zich op één beroepsgroep richt zijn zowel werkzoekenden als werkgevers ervan verzekerd dat bereik en respons optimaal is. Naast de vacature- en C.V.-bank zullen op de site ook interessante columns en artikelen van mensen uit het veld te vinden zijn.

The proof of the pudding is in the eating. Kennismakingsaanbieding.
Gebruikers van de website kunnen in de maanden maart en april extra voordelig kennismaken met vacaturebankpsychologie.nl. Verschillende diensten worden in deze maanden tegen sterk gereduceerde tarieven aangeboden. Bovendien zijn de eerste 20 geplaatste vactures volledig gratis!

Vacaturebankpsychologie.nl
E-mail: info@vacaturebankpsychologie.nl
website: www.vacaturebankpsychologie.nl


Einde persbericht Vacaturebankpsychologie.nl





Vacaturebakpsychologie.nl