Gemeente Medemblik

Verhalen vertellen in Opperdoes en Medemblik

In mei en augustus vorig jaar is een aantal verhalenkringen van start gegaan, o.a. in het verzorgingshuis "Almere' in Opperdoes en in het Rode kruis gebouw aan het Sint Maartenshof 36 in Medemblik. Deze werden beiden druk bezocht door enthousiaste deelnemers, die volgend jaar graag weer verder willen gaan. Maar er is ruimte voor nieuwe gezichten en verhalen! Ook als u slechthorend bent is er de mogelijkheid om in Medemblik deel te nemen aan een vertel kring, waar de groep klein is en aandacht is voor uw gehoorprobleem.

Voor wie is het?
Voor vrouwen en mannen vanaf 65 jaar.

Waarom?
Mensen zitten vol verhalen, over vroeger en nu. Over dagelijkse belevenissen en bijzondere ervaringen. Over een leven lang hier of een leven lang overal thuis. De rijkdom die dat oplevert is een persoonlijke. Maar ook voor anderen belangrijk. Door mee te doen wordt de betrokkenheid bij uw leefomgeving groter, doet u nieuwe betekenisvolle contacten op en vindt u herkenning, waardering en inspiratie.

Opgave voor verhaalkringen 2010 kunt u bellen naar: Voor Opperdoes en omgeving: Marijtje Posch- Sluis, tel: (0229) 59 17 86 of Willemien Willemsen, tel: (0229) 20 17 10. Start: 4 maart.
Voor Medemblik kunt u bellen naar: Marijke Langendijk, tel: (0227) 54 38 29 of naar Roely Ciari, tel: (0227) 54 23 75. Start: 3 maart, 10 maart (
slechthorenden).