Gemeente Kapelle

KidzzMiddag - 3 maart a.s. weer van start!

Na twee succesvolle seizoenen start KidzzMiddag op 3 maart met een nieuw seizoen: iedere woensdagmiddag activiteiten in jongerencentrum Trinnety voor kinderen van 6 t/m 12 jaar.

Een scala aan leuke, grappige en vooral gezellige activiteiten start op woensdag 3 maart a.s. met de Open KidzzMiddag. Kinderen zijn deze middag van harte welkom om gratis aan de eerste activiteit mee te doen! Ouders / verzorgers zijn van harte welkom om een kijkje te komen nemen.

Â

Inschrijven

Vanwege het grote succes in het afgelopen seizoen was het soms lastig om met zoveel kinderen een activiteit goed te organiseren. Daarom werken we vanaf nu met inschrijving en een maximaal aantal deelnemers per activiteit.

Â

Programma

Binnenkort vindt u in de Scheldepost een kalender met daarop het programma voor de KidzzMiddagen van komend seizoen met uitleg over het inschrijven voor de activiteiten. Let dus op uw brievenbus!

Â

Vrijwilligers gevraagd

Werkt u graag met kinderen en zou een keertje willen meehlpen? Graag! We kunnen nog vrijwilligers gebruiken die het team komen versterken. Zelfs al kunt u maar 1x in de maand of zelfs 1 x in de 2 maanden, dan is dat geen probleem. We werken met een overzichtelijk rooster, inpassen is dus prima mogelijk. Voor meer informatie kun u terecht bij Ellen Janssen.