Gemeente Overbetuwe


Inloopavond bouwplan Molenzicht Valburg

---

Op woensdag 3 maart organiseren KDO Vastgoedontwikkeling en de gemeente Overbetuwe gezamenlijk een inloopavond in Het Wapen van Valburg, Tielsestraat 69 te Valburg. Tussen 19.00 en 21.00 uur kunt u de plannen bekijken en hierover vragen stellen aan de projectleiders van de gemeente en KDO.

Molenzicht is een dorps nieuwbouwplan aan de zuidzijde van de kern Valburg. Het is geïnspireerd door de ligging nabij de molen, de kerktoren en het open buitengebied. Een plan bestaande uit 163 woningen met een gevarieerd woningaanbod voor diverse doelgroepen.

Over het plan Molenzicht wordt al lang gepraat. Nu begint de realisatie van dat plan steeds dichterbij te komen. Het ontwerpbestemmingsplan ligt ter inzage en de woningbouwontwerpen zijn zo goed als klaar. De gemeente en KDO willen u daarom nu informeren over de laatste stand van zaken.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt nog tot 25 maart ter inzage bij de informatiebalies van de gemeentehuizen. Tot die datum kunt u ook nog schriftelijke zienswijzen indienen. Meer informatie over het plan vindt u op onze website (Wonen en Leven > Projecten > Nieuwbouwprojecten > Molenzicht â Valburg). Hier vindt u ook een link naar het digitaal raadpleegbare ontwerpbestemmingsplan.

Voor vragen over de inloopavond, het plan of de procedure, kunt u contact opnemen met Dhr. C. van Oevelen op telefoonnummer (0481) 362 173 of per e-mail C.vanOevelen@Overbetuwe.nl.