Deelgemeente Charlois Rotterdam

Club Attent organiseert O.K. Club

Woensdagavond 3 maart organiseert Club Attent in Expositieruimte Hommes de O.K. Club, onder het motto "The art of politics and the politics of art"

Club Attent is door Hommes uitgenodigd om op verkiezingsavond een evenement te organiseren. Maar in plaats van een clubavond, hebben heeft Club Attent besloten om deze gelegenheid te gebruiken om een politiek partijtje te organiseren, genaamd: O.K. club. De O.K. club biedt een politiek platform voor kunstenaars, kunstinstellingen en andere kunstgerelateerde initiatieven.

Terwijl de uitkomsten van de verkiezingen live binnenkomen op televisieschermen op de achtergrond, debatteren zij over hun eigen politieke agenda. Politici van allerlei partijen zijn het erover eens dat kunstenaars moeten bijdragen aan de stad waarin ze wonen. Als dat echt is wat ze willen, moeten de kunstenaars hun kans grijpen en hen in politieke munt uitbetalen.

Maar eerst, is het eigenlijk wel zo verstandig en noodzakelijk om een club om te vormen tot een politieke eenheid? Of biedt kunst al politieke munitie genoeg?

O.K.Club:

Hommes, Charloisse Kerksingel 14

Van 18.00 tot 23.00 uur