Tommy Hilfiger: Signeersessie Milla Jovovich voor Breast Health Int.

25/02/2010 13:42

Tommy Hilfiger Group B.V.

25-02-2010

P e r s b e r i c h t

TOMMY HILFIGER KONDIGT EEN EXCLUSIEVE SIGNEERSESSIE MET

MILLA JOVOVICH IN DE BIJENKORF IN AMSTERDAM AAN

WOENSDAG 3 MAART 2010, 17.00 UUR

WIE: Milla Jovovich

WAT: Tommy Hilfiger Europe kondigt een exclusieve signeersessie aan met Milla Jovovich, internationaal supermodel en actrice, in warenhuis De Bijenkorf in Amsterdam. De signeersessie is een vervolg op de samenwerking van Milla Jovovich met Tommy Hilfiger, waarin ze het vierde initiatief van het merk voor een limited edition tas ondersteunt. 50% van de opbrengst van de tas zal naar het 'Fund for Living' programma van Breast Health International gaan. Milla Jovovich zal aanwezig zijn in De Bijenkorf in Amsterdam op 3 maart 2010 om 17.00 uur. Daar zal ze tijdens een signeersessie het winkelend publiek ontmoeten.

De tas is de vierde in de reeks limited edition tassen van Tommy Hilfiger waarvan een deel van de opbrengst ten bate van Breast Health International komt, een wereldwijd bekende organisatie die zich richt op het vinden van een geneesmiddel voor borstkanker. Dit jaar is Tommy Hilfiger een partnerschap aangegaan met Milla Jovovich, internationaal supermodel en actrice, als ambassadrice voor het programma. Bij hen voegt zich internationaal supermodel en fotografe Helena Christensen, die Milla Jovovich heeft gefotografeerd voor dit initiatief. De limited edition tas gaat Euro 279 kosten en zal vanaf april 2010 verkocht worden in Tommy Hilfiger flagshipstores, bepaalde warenhuizen en groothandels.

'Fund for Living', is een doorlopende wereldwijde door Breast Health International geïnitieerde campagne ter ondersteuning van hen die de diagnose borstkanker hebben gekregen. Het programma helpt met de financiering van kleine maar broodnodige behoeften die normaal gesproken niet vergoed worden door ziektekostenverzekeringen en die mensen met borstkanker kunnen helpen bij het oppakken van hun normale leven, zonder dat ze belemmerd worden door de financiële lasten.

Voor meer informatie over Tommy Hilfiger's BHI initiatief, bezoek de site; www.tommy.com/bhi2010

WANNEER:

Woensdag 3 maart 2010, 17.00 uur

WAAR:

De Bijenkorf - Lichthal

Dam 1, 1012 JS, Amsterdam





http://www.tommyhilfiger.nl