Gemeente Teylingen

verkiezingen live te volgen

Uitslagenavond verkiezingen live te volgen

26 februari 2010

Op 3 maart zijn de gemeenteraadsverkiezingen. Vanaf 21.00 uur is de uitslagenavond in het bestuurscentrum, Raadhuisplein 1 te Voorhout. Iedere inwoner is hierbij van harte welkom. De uitslagenavond is ook live te volgen via www.teylingen.tv. Hierop worden direct de voorlopige uitslagen geplaatst. Tevens zijn er interviews met de winnaars en verliezers van de verkiezingen.

De stembureaus sluiten woensdag om 21.00 uur 's avonds. Daarna start het tellen van de stemmen. De gemeente verwacht rond 22.00 uur de eerste voorlopige uitslagen van een aantal stembureaus te kunnen presenteren. De voorlopige uitslagen worden direct geplaatst op www.teylingen.tv. Op de website wordt dit heel inzichtelijk gemaakt met grafiekjes, waarop ook vergeleken wordt met de vorige gemeenteraadsverkiezingen in 2005.

Tijdens de avond vinden interviews plaats met de lijsttrekkers en kandidaat-raadsleden. Ook deze interviews worden uitgezonden via www.teylingen.tv. Zo krijgen ook mensen die niet aanwezig kunnen zijn meteen thuis de reacties op winst en verlies van de lokale politici op het scherm. De website www.teylingen.tv biedt dus de mogelijkheid om snel op de hoogte te zijn van de verkiezingsuitslag in Teylingen.

Gratis SMS dienst

Er is ook nog een andere mogelijkheid om snel op de hoogte te zijn van de uitslag van de verkiezingen in Teylingen. Via de website www.teylingen.nl/verkiezingen kunnen belangstellenden zich aanmelden voor een gratis SMS dienst. Degenen die zich hebben aangemeld ontvangen op 3 maart een SMS met de voorlopige uitslag.

verkiezingen
Nieuwe afvalcontainers